Arts uit Maasbree ontvangt bloemenzee – Transitieweb

arts-uit-maasbree-ontvangt-bloemenzee-–-transitieweb

30-01-21 08:32:00,

Wat gebeurt er als heel officieel Nederland over je heen valt, omdat je recht uit je hart gezegd hebt waar het op staat met al die onderdrukkende coronamaatregelen? Dan worden in de dagen daarna keer op keer bloemen bezorgd op je huisadres in Maasbree met bedankkaartjes van onofficieel Nederland.

Bloemen voor arts uit Maasbree

Vlak nadat op 17 januari de vreedzame demonstratie op het Museumplein met veel geweld door de ME was uiteengedreven sprak arts Piet van Herten zich daar voor de camera van omroep NH Nieuws in niet mis te verstane bewoordingen over uit.

En niet alleen over het politiegeweld, maar ook over het grote gevaar van de vaccinatiecampagne, de waanzin van de lockdowns en zijn grote zorg over de hele maatschappelijke situatie.

Als door een wesp gestoken reageerde de hele officiële wereld met als voornaamste spreekbuizen de Inspectie Gezondheidszorg die direct een ‘onderzoek‘ aankondigde en – in koor – de gevestigde media.

Een paar dagen later staat de huiskamer van Piet van Herten in Maasbree vol met bloemen en bedankbriefjes. Ook ontvangt hij tientallen e-mails. Vrijwel uitsluitend met waarderende en ondersteunende woorden.

Dat is hoe ongehoord Nederland hem bedankt voor zijn eerlijkheid, bezorgdheid en menselijkheid.

Kaartjes voor arts uit Maasbree

Gerelateerd

Belgische arts: “Wees niet bang van Corona, pas wel op voor de bangmakers”

Artsen spreken zich uit tegen viruspaniek

Medische experts slaan alarm: “Er is GEEN pandemie en de Covid-19 vaccins zijn NIET veilig”

Waarom onze meest kwetsbaren vaccineren?

Wil je dit artikel delen op social media?

Dan is er kans op dat Big Brother tussenbeide komt en je waarschuwt voor ‘nepnieuws’. Plaats je de link toch, dan kunnen anderen die hem aanklikken ook zo’n waarschuwing krijgen. Dit is een vervelende vorm van intimidatie en censuur.

Je kunt dit omzeilen door niet te linken. Maak zelf een eigen tekstje. Ook kun je delen van de tekst van TransitieWeb knippen en inplakken (copy-pasten) in je eigen bericht. Of je maakt een schermafbeelding.

Heb je op Facebook last van fact checkers? Die kun je blokkeren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: