Voormalige Oostblok landen hebben nieuw IJzeren Gordijn opgericht met keiharde Covid onderdrukking – Xandernieuws

voormalige-oostblok-landen-hebben-nieuw-ijzeren-gordijn-opgericht-met-keiharde-covid-onderdrukking-–-xandernieuws

30-01-21 08:08:00,

—————————————————————————————————————————————-

Slowakije in totale lockdown: Iedere 2 tot 3 weken een verplichte Covid test, anders permanent huisarrest, totdat iedereen is gevaccineerd – Nieuwe wet geeft overheid recht om mensen uit hun huizen te halen en op te sluiten in interneringskampen – Hebben de meeste mensen een ingeboren slavenmentaliteit waar sociopatische leiders gretig misbruik van maken?

—————————————————————————————————————————————-

In het overgrote deel van het voormalige Oostblok is iets gaande dat niemand ooit had durven voorspellen. Na tientallen jaren te hebben gezucht onder het Sovjet juk werd gedacht dat de Oost Europeanen zich nooit meer aan een dictatuur zouden onderwerpen. Sinds vorig jaar is echter het tegendeel het geval. De regeringen van onder meer Slowakije en Tsjechië hebben uit eigen beweging een nieuw soort IJzeren Gordijn opgericht, en onderdrukken hun volken als nooit tevoren. Is dat wat ook ons te wachten staat?

Sociologen zullen zich in de toekomst ongetwijfeld het hoofd breken waarom mensen die nog maar zo kort vrijheid kenden, uit eigen beweging weer terug gingen in een gevangenis die nòg erger was dan de eerste. Is het wellicht omdat de menselijke natuur vrijheid veel ‘enger’ lijkt te vinden dan gevangenschap, omdat vrijheid veel meer verantwoordelijkheden en onzekerheden met zich meebrengt?

Iedere 2 weken verplichte test, anders permanent huisarrest

De winkels waren er in oktober nog maar net weer open gegaan, of Tsjechië ging opnieuw in een totale lockdown. Sinds december zijn alle winkels dicht, behalve supermarkten en apotheken/drogisterijen. Avondklok begint al om 20.00 uur, en de scholen zijn sinds september gesloten. Alle sociale activiteiten zijn verboden. Toch is het volgens de premier nog niet genoeg, en kondigde hij daarom nòg strengere maatregelen aan. Vermoedelijk zal dat een totaal uitgaansverbod zijn, en het voor onbepaalde tijd volledig sluiten van veel fabrieken en bedrijven.

In Slowakije is de situatie nog erger. Iedere 2 tot 3 weken moeten alle mensen zich verplicht op corona laten ‘testen’. Zonder bewijs van een negatieve test mag je in het geheel je huis niet meer uit (dus geen werk, niet meer naar winkels, en zelfs geen wandeling meer maken). De overheid zegt dat deze verplichte ‘testen’ zullen blijven totdat iedere burger is gevaccineerd. Tot die tijd blijft het land hoogstwaarschijnlijk in een totale lockdown. Met een nieuwe wet heeft de regering zelfs het recht om mensen uit hun huizen te halen en op te sluiten in ‘isolatie faciliteiten’,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: