Kort nieuws van een gewelddadige week: vreedzame koffie clubs uit elkaar geslagen – De Lange Mars Plus

kort-nieuws-van-een-gewelddadige-week:-vreedzame-koffie-clubs-uit-elkaar-geslagen-–-de-lange-mars-plus

31-01-21 08:58:00,

Sinds de invoering van de avondklok kende Nederland enkele avonden met gewelddadige rellen. De zondagmiddag ervoor was het echter de politie die vreedzame manifestaties van Koffie drinkers gewelddadig onderdrukte. Een groot deel van de bevolking gelooft nog steeds niet dat de politie misbruikt wordt door het demissionaire regime Rutte om de bevolking in elkaar te slaan. Zowel in Eindhoven als Amsterdam was dit echter wel de reactie op vreedzame manifestaties van koffie clubs.

Koffie drinken, het idee

Dit is het idee achter de Koffie Club. Zittend in het gras met elkaar wat keuvelen en een kopje koffie drinken. Vreedzaam en harmonieus.
De nadruk ligt op geweldloosheid en het vermijden van conflicten.

Koffie drinken Amsterdam, Museumplein op 24 januari

Aangezien een beeld meer zegt dan duizend woorden, laat ik hier de beelden aan het woord.

Met de agressieve reactie van Groen Links burgemeester Halsema.

Mensen in elkaar knuppelen met als ‘misdaad’ dat ze op het gras van het Museumplein zitten.

Kijk en huiver

Koffie drinken in Eindhoven

Koffie drinken in de lichtstad ontaardt in een orgie van geweld door agressief politie-optreden. Zoals bijvoorbeeld bijgaand kort filmpje laat zien. Hier komt een meisje bijna om het leven door toedoen van een waterkanon.

“Hallo dit ben ik en mijn lieve vriendin Denisa .. zij doet geen vlieg kwaad en een schat van een meid, en omdat iedereen het vraagt…. Nee, ze is niet ok ze had dood kunnen zijn door een schedel breuk, 15/18 hechtingen, dikke lip, blauw oog. Helemaal beurs is mijn vriendin weer terug uit het ziekenhuis…

We liepen al filmend rustig weg van de commotie en vervolgens probeerde de politie hun waterkanon vrolijk uit op nog geen 10 meter afstand met een betonnen achtergrond… 1 en 1 is 2 dan kun je weten dat dit geen moment is om te sprayen.. en toch een onschuldige meid vol in het gezicht schieten… en dit is het resultaat…

Thnx. Ben alle relschoppers en thrashers die hier op uit waren ook echt zat. Dankzij hun worden wij bestempeld als pegida aanhang of hooligans terwijl we absoluut anti geweld zijn en altijd zijn geweest … Mijn vertrouwen in de mensen is compleet tot in m’n schoenen gezakt voor beide kanten zowel burger als politie…

Thnx voor alle liefde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: