Meer corona-doden na vaccinaties? ‘Dat komt door de mutaties’ yeah right

meer-corona-doden-na-vaccinaties?-‘dat-komt-door-de-mutaties’-yeah-right

31-01-21 05:25:00,

“Even ziek maken, om te voorkomen dat u ziek wordt”

Wereldwijd duiken de geluiden op dat meer mensen ziek worden en overlijden na het ontvangen van een vaccin. De verklaring is echter steeds dezelfde. De ene verklaring is: ‘het ligt niet aan het vaccin, maar aan onderliggende kwalen en de mensen waren er al slecht aan toe’. De andere verklaring is: ‘het komt door de oprukkende mutaties’.

Regionale media in Italië spreken van een ‘slachting in verpleeghuizen’ na de eerste vaccinatieronde tegen Covid-19. In een verpleeghuis in Rebbio, een stadje in de buurt van Como, raakten 85 van de 93 mensen “besmet met het virus” nadat ze het vaccin hadden gekregen. Daarvan zijn er al 21 gestorven. 91% van de ouderen testten positief (hoewel die test onzin is), net als 54 zorgmedewerkers.

In Noorwegen werd een officieel onderzoek gestart nadat 33 ouderen overleden na injectie met het Pfizer vaccin. Ook in de VS, Israël, Portugal, Zweden en Zwitserland stierven mensen kort na ontvangst van dit omstreden mRNA vaccin. Bijna alle autoriteiten blijven beweren dat het ‘toeval’ is. 

 The Guardian berichtte op 20 januari dat het aantal doden in Engelse verpleeghuizen met maar liefst 46% was gestegen.

Voor wie nog een beetje gezond verstand onder de schedelpan heeft en wie zich de afgelopen vier jaar niet heeft laten koppelen aan de Q Anon PsyOp en aan het merk Donald Trump en wie dus niet dat stigma ‘complotdenker’ heeft opgelopen via de gecontroleerde alternatieve media, moge het duidelijk zijn: als Martin Vrijland al sinds 2014 voorspelt dat er nog een pandemie PsyOp zou komen en op 30 december 2019 voorzag dat 2020 het jaar was waarin dit zou gaan gebeuren; als hij ook de mutaties voorspelde, dan lijkt planning het enige woord dat hier nog van toepassing is.

En hoewel het Europees Parlement een prachtige verklaring heeft aangenomen dat vaccinaties niet verplicht zullen worden, is het nu zaak om te zien wat er gaande is. Overheden gaan vaccinaties nu nog niet verplichten, omdat ze waarschijnlijk nog met “bewijs” van virologen (lees: staatspropaganda wetenschappers) op de proppen gaan komen; “bewijs” dat het coronavirus altijd zal blijven muteren en – mark my words – dat het coronavirus zich vooral muteert in ongevaccineerde mensen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: