Covid-19 vaccin: een geplande, regelrechte ramp voor mens en samenleving

covid-19-vaccin:-een-geplande,-regelrechte-ramp-voor-mens-en-samenleving

01-02-21 10:50:00,

De Covid-19 reis naar de gedwongen planning van onze wereld – deel 1.

Aanhaling van de Egyptische Nobelprijswinnaar literatuur (1988) Naguib Mahfouz: “Zij liegen… en zij weten dat ze liegen… en zij weten dat wij weten dat ze liegen… en ondanks dat gaan ze door met nog meer te liegen”. 
Covid-19 is niet de naam van een virus maar de codenaam van een internationaal plan voor de controle en vermindering van de wereldpopulatie. Zie ook deze video. Wij zijn getuige van de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis. 

Dit plan is de afgelopen decennia ontwikkeld en in 2020 in de praktijk gebracht. Het gaat om een plan waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Neem daarom eens de moeite de Covid-19 reis naar globalisering van de wereld te openen om te zien hoe veelomvattend de plannen van de machthebbers zijn om de wereldbevolking volledig te onderwerpen.

De wereldbevolking wordt sinds het begin van 2020 geconfronteerd met ontwikkelingen die nog nooit eerder in de geschiedenis zijn vertoond. Overheden confronteren de wereldbevolking met een serie absurde maatregelen die het leven van honderden miljoenen mensen ontregelen met machthebbers op de achtergrond die de hele wereld in één grote gevangenis willen veranderen.

Covid-19 is

geen complottheorie maar tot in detail gepland. Het vormt een onderdeel van het in 1971 ontwikkelde Masterplan wat tot dusver nog voor iedereen op internet te controleren valt. Alles wat toen werd gespecificeerd, wordt vandaag geïmplementeerd punt voor punt. Een ander onderdeel van het masterplan is The Great Reset van het World Economic Forum en Agenda 2030 wat ik in een aantal vorige nieuwsbrieven al heb uitgelegd.

Foto

Klaus Schwab is de oprichter van het ‘World Economic Forum’ in 1971. De eerste bijeenkomst werd gehouden in Davos, Zwitserland.  Ongeveer 450 deelnemers uit 31 landen – managers van verschillende bedrijven in Europa, evenals leden van de Europese Commissie, en vooraanstaande academici van Amerikaanse universiteiten – kwamen bijeen om betere beheertechnieken te bespreken. In 2016 bedacht Schwab de term de Vierde Industriële Revolutie om onder meer de verreikende impact van het digitale tijdperk te beschrijven. De bijeenkomst riep bij velen diepgaande ethische vragen op.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: