Fantastische politieagenten in Wenen zetten corrupte media te kijk – CSTV

fantastische-politieagenten-in-wenen-zetten-corrupte-media-te-kijk-–-cstv

01-02-21 07:01:00, Politie en “extreem rechtse” demonstranten gaan hand in hand

Gisteren heeft er een demonstratie in Wenen plaatsgevonden waar geen toestemming voor is gegeven. De demonstratie was tegen de coronaregels en voor de vrijheid gepland.

Volgens de media was het vooral een protest van extreem rechts.

Reuters:

ABC NEWS

BBC

“Politie zegt dat de demonstratie voor het grootste gedeelte vreedzaam verliep.”, aldus de BBC. Een tegenvaller voor ze.

Goed, we kennen ze… kijk maar rond. Allemaal, stuk voor stuk, berichten de mainstream media op een negatieve manier over dit soort demonstraties. Geen enkele journalist die het positieve er van inziet. Tuig.

Maar wij zagen beelden vanuit Wenen gisteren die iets heel anders lieten zien dan diezelfde media ons willen doen laten geloven:

Nu zijn we ervan bewust dat dit momentopnames zijn. Het kan zo zijn dat de politie een half uur later er op los sloeg. Dat willen media je ook doen laten geloven. Dan wel op zo´n manier dat het de schuld is van der burgers.  Maar na het bekijken van alle beelden, ook de urenlange livestreams, was dit wel degelijk het beeld van de demonstratie.

Dit doen deze agenten niet voor niets.

Toch willen de media die negativiteit in beeld brengen.

Ze doen “verslag” van de “riots”.  In werkelijkheid, zover wij hebben kunnen waarnemen, waren dat hele kleine opstootjes en ongelukjes.

https://www.rt.com/news/514204-austria-covid-lockdown-protest-vienna/

Tsja… wil je eerlijk verslag doen? Dan kijk je naar het gedrag van de demonstranten en van de politie tijdens de demonstratie.

Je gaat rellen van rivaliserende groepen of beroepsvandalen onderzoeken en die onderscheidt je van de demonstraties zelf. Die breng je niet direct met elkaar in verband of je doet dat op een correcte manier zodat de context duidelijk wordt.

Dat is moeilijk en iedereen kan zich daarin vergissen. Maar het gaat om de intentie om eerlijk verslag te doen en het in de juiste context te zetten.

En daar falen de media unaniem in…

Dat zagen we ook tijdens deze demonstratie vorige maand in Denemarken. Geen woord hierover in de media. Slechts schermutselingen van tuig naderhand werden uitvergroot.

Baalden de MSM ook zo toen WWII afgelopen was?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: