Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccins biowapen te noemen – Xandernieuws

gelauwerde-amerikaanse-toparts-riskeert-reputatie-door-coronavirus-en-vaccins-biowapen-te-noemen-–-xandernieuws

01-02-21 11:42:00,

—————————————————————————————————————————————-

‘Dit virus, met 99,991% overlevingskans en prima werkende middelen zoals HCQ en ivermectine, rechtvaardigt geen massa hysterie en onbeperkte overheidsmacht’ – ‘Heel makkelijk uit deze pandemie te komen: doe je TV uit en je mondkapje af, en bescherm jezelf met vitamines C en D, zink, selenium en quercetine’

—————————————————————————————————————————————-

Dr. Lee Merrit, een gelauwerde Amerikaanse toparts met een indrukwekkende palmares, heeft haar collega’s in de wetenschappelijke medische wereld opnieuw geschokt door in een interview haar overtuiging uit te spreken dat het SARS-CoV-2 coronavirus een biowapen is, en de experimentele mRNA vaccins die nu aan een groot deel van de wereldbevolking worden verstrekt de mensen in werkelijkheid extreem kwetsbaar maken voor het volgende ‘geplande’ corona virus of mutatie, waardoor volgens haar binnen korte tijd ontelbaar veel mensen kunnen sterven. Doorgaans laten wij dit soort extreme, meestal niet te bewijzen complottheorieën links liggen, behalve als ze worden ondersteund door geverifieerde en erkende experts zoals dr. Merrit, die hiermee haar reputatie op het spel zet. Zou ze op sommige punten wellicht gelijk kunnen hebben?

(Samenvattend voorbehoud vooraf: Dr. Merrit gaat uit van het niet onomstreden standpunt dat dit doorsnee luchtwegvirus door manipulatie in een (Chinees) laboratorium tot een biowapen werd gemanipuleerd. Met het oog op ons grote aantal artikelen hierover zal het veel lezers duidelijk zijn dat wij het niet met al haar uitspraken over virussen, besmettingen en vaccins eens zijn. Toch vinden we haar waarschuwing belangrijk genoeg om ter overweging aan u mee te geven.)

The New American is een bekend conservatief magazine dat door de mainstream media valselijk als ‘extreemrechts’ is geframed. Hoofdredacteur Alex Newman sprak op 16 januari met dr. Lee Merritt, levenslang lid van de 119 jaar oude Alpha Omega Alpha Honor Medical Society, voormalig president van de AAPS (Association of American Psychicians and Surgeons), ex-bestuurslid van de ARMA (Arizone Medical Association), 27 jaar lang een orthopedische spinale (wervelkolom) chirurg en 10 jaar militair chirurg, verrichtte studies naar biowapens, en kreeg als enige vrouw ooit de prestigieuze Louis Goldstein fellowship voor haar werk als spinale chirurg.

‘Dit virus rechtvaardigt geen massa hysterie en onbeperkte overheidsmacht’

In zijn introductie vraagt hij aan de kijkers of zij ‘het gevoel hebben dat de geneeskunde als wapen wordt ingezet tegen onze vrijheid,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: