Hele wereld moet gevaccineerd worden in 2021 – De Lange Mars Plus

hele-wereld-moet-gevaccineerd-worden-in-2021-–-de-lange-mars-plus

01-02-21 12:35:00, 123rf

De Duitse Minister Spahn van Volksgezondheid windt er geen doekjes om tijdens de virtuele bijeenkomst van het Wereld Economische Forum in Davos. De wereld heeft wat hem betreft maar een doel, vaccinatie. Het gevolg hiervan zal zijn de aanpassing van het menselijke DNA door het mRNA covid-19 vaccin. We bekijken meteen even wie er achter het WEF zit.

Spahn

Spahn zegt het volgende zoals blijkt uit bijgaand filmpje.

“Ik ben het er volledig mee eens dat ons gemeenschappelijk doel is, de wereld dit jaar te vaccineren.

Wij willen het centrum voor mRNA-technologie worden in Duitsland.

En voor de volgende pandemie zou deze technologie ons de mogelijkheid kunnen geven dan nog sneller een vaccin te hebben.

Onze gemeenschappelijke vijand is een virus, niet de geneesmiddelenindustrie en niet wij met elkaar op de wereld of wie dan ook, de vijand is het virus.

Maar desondanks zijn er verdragen.

Het gaat om geld, om leveringen, natuurlijk ook discussies.

Iedereen wil zich vast en zeker laten vaccineren, wereldwijd en ook in Europa en de Europese Unie.

Ik zou echt graag willen dat we over de emoties heenkomen en dingen opgelost worden en tegelijkertijd moeten we een gemeenschappelijke aanpak vinden.”

mRNA vaccin

In een interview licht Dr Wakefield de werking toe van de mRNA techniek die voor het eerst in het covid vaccin wordt gebruikt (zeg maar rustig getest) wat Spahn zo openlijk promoot.

Een mRNA is eigenlijk genetische manipulatie, zegt Wakefield. Je stopt namelijk genetisch materiaal van een RNA virus in je cel en vraagt het celmechanisme om met het RNA eiwitten te maken. Deze eiwitten moeten dan bij jou een respons van je weerstand oproepen.

Het ernstige hiervan licht Wakefield ook toe.
Hij zegt:

“Je hebt cellen in je eigen lichaam die een eiwit produceren die in jouw immuunsysteem een immuunrespons oproepen, dat is een auto-immuunziekte. De kans dat dit misgaat is enorm groot. Het is nog nooit eerder bij mensen gebruikt.”

Volgens de dokter zien we nu al grote problemen optreden. Namelijk twee gevallen van anafylaxie en er zijn doden gerapporteerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: