Maken de Reddit acties tegen Wall Street de weg vrij voor de Great Reset en invoering digitale wereldmunt? – Xandernieuws

maken-de-reddit-acties-tegen-wall-street-de-weg-vrij-voor-de-great-reset-en-invoering-digitale-wereldmunt?-–-xandernieuws

01-02-21 07:28:00,

—————————————————————————————————————————————-

Bankier: ‘Het hele financiële systeem zal worden vernietigd als jullie dit doen’

—————————————————————————————————————————————-

Er is de afgelopen week veel te doen over de Reddit ‘crowd’, gewone mensen die gezamenlijk proberen de grote financiële spelers (banken, hedgefunds) ten val te brengen door eerst massaal in GameStop (GME) te stappen, en die zich nu hebben gericht op zilver, waarvan de koers in no-time steeg tot boven de $ 30, het hoogste niveau in 7 jaar. Megabank Goldman Sachs – nogal eens vergeleken met een vampierinktvis – waarschuwde zijn klanten gisteren zelfs dat als deze ‘short squeeze’ aanhoudt, de hele markt kan instorten. Dat zal het complete wereldwijde financiële systeem doen crashen. Is dat niet exact waar de globalisten en overheden op zitten te wachten? Het zal hen een perfect excuus geven voor hun geplande ‘Great Reset’ en de invoering van een digitale wereldmunt onder een één-wereld autoriteit.

Bij een ‘short squeeze’ worden de koersen van een ‘asset’ zoals een edelmetaal dermate snel en hoog opgedreven, dat handelaren die erop hadden gewed dat de prijs juist zou dalen, gedwongen worden om alsnog te kopen, omdat hun verliezen anders te hoog zouden oplopen en ze failliet kunnen gaan. Dit drijft de koers nog verder omhoog, wat de ‘short squeeze’ alleen maar meer brandstof geeft.

Met GameStop zijn beleggers zo’n 6 miljard kwijtgeraakt, maar met zilver kan het verlies in het uiterste geval in de biljoenen belopen. Alle banken bij elkaar opgeteld kunnen dat onmogelijk dekken, en zouden failliet gaan. Het hele financiële systeem zou wereldwijd instorten, met onvoorstelbare chaos en paniek, en onnoemelijk veel slachtoffers als gevolg.

‘F*** the Banks’

Een van de WallStreetBets gebruikers kondigde deze ‘aanval’ als volgt aan:

‘De Silver Bullion markt is een van de meest gemanipuleerde op aarde. Iedere short squeeze in zilverpapier shorts zou EPIC zijn. We weten dat de miljardenbanken goud en zilver manipuleren om de echte inflatie te dekken.

Zowel voor de industriële als de monetaire staat is het printen van schuld voor de nummer 1 inflatie waarborg, zilver, nog nooit zo gunstig geweest. Inflatie gecorrigeerd zilver zou op $ 1000 moeten staan in plaats van op $ 25. Waarom squeezen we de $SLV niet tot de echte fysieke prijs.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: