Medische tirannie: Amerikanen moeten in Openbaar Vervoer nu twee mondkapjes dragen – Xandernieuws

medische-tirannie:-amerikanen-moeten-in-openbaar-vervoer-nu-twee-mondkapjes-dragen-–-xandernieuws

01-02-21 12:38:00,

—————————————————————————————————————————————-

04.30 – Vanaf vanavond 11.59 uur moeten alle Amerikanen die met de trein, bus, taxi, boot, metro of het vliegtuig willen, TWEE officieel goedgekeurde mondkapjes dragen. Sjaals en bandana’s zijn verboden. De CDC behoudt zich het recht voor om mensen te bestraffen, maar hoopt op ‘vrijwillige gehoorzaamheid’.

Het is de zoveelste ‘executive order’ van president Biden, die in zijn eerste weken als president een veelvoud aan presidentiële bevelen uitvaardigde dan de voorafgaande vier presidenten bij elkaar opgeteld. Al na drie dagen stond de teller van Biden op 19. Ter vergelijk: Trump ondertekende in dezelfde periode slechts één executive order, Obama 5, George Bush 0 en Bill Clinton 1. Wie is hier nu eigenlijk de èchte dictator, vragen velen zich af.

Gaan mondkapjes nooit meer weg?

Ondanks de gestage groei van het aantal geavccineerden en het afnemende aantal veronderstelde doden worden de maatregelen dus nog strenger, zoals we al vaak hebben voorspeld. Het is wachten op het moment totdat ook in Nederland de roep om twee (of meer) mondkapjes luider wordt, en de regering opnieuw veinst dat het met tegenzin naar de ‘wil van het volk’ luistert.

Corona ‘tsaar’ Anthony Fauci zei in maart 2020 nog dat mondkapjes de verspreiding van virussen niet kunnen stoppen of zelfs maar vertragen. Desondanks pleitte hij onlangs zelf voor twee kapjes. Dat gaat sommige ‘experts’ nog niet ver genoeg, zoals we op 28 januari berichtten. Worden twee mondkapjes er straks drie, misschien wel vier? Veel mensen hebben nu al het gevoel dat ze adem tekort krijgen (en dat is niet ingebeeld).

Alle corona pandemie-hoax spelers doen hun duit in het zakje om het volk zover te krijgen met de zoveelste zinloze, idiote en vooral schadelijke maatregel akkoord te gaan. Joe Biden (Democraat), Mitt Romney (Republikein) en Tom Cruise (Hollywood) gaven al het ‘goede voorbeeld’ door twee mondkapjes te dragen. De media prezen hen daarvoor; de New York Times suggereerde eerder deze maand al dat twee mondkapjes beter kunnen zijn dan één.

Senator Rand Paul stelde de almaar erger wordende hysterische corona waanzin al vaak aan de kaak. Onlangs drong hij er bij de Amerikanen op aan om ‘als u de ziekte hebt gehad of gevaccineerd bent, en de tweede dosis ligt een paar weken achter u,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: