Mooi en vredig koffie drinken Museumplein voelt als overwinning – De Lange Mars Plus

mooi-en-vredig-koffie-drinken-museumplein-voelt-als-overwinning-–-de-lange-mars-plus

01-02-21 02:04:00, Na wat oefening lukt het op zondag om met elkaar te Koffie Drinken zoals dat bedoeld is. Samen op een vuilniszakje in het gras op het veld van het Museumplein. In het zonnetje lekker met elkaar keuvelen. Ondertussen mooi en vredig in alle harmonie aangeven wat je wilt. In vrijheid een kopje koffie en wat Hollandse gezelligheid. Dat is toch niet te veel gevraagd! Wat voorafging

Overwinning

“Een overwinning!”, schrijft Viruswaarheid Limburg. “We waren op de koffie op het Museumplein. Vanaf 15.00 werd er omgeroepen dat we het plein moesten verlaten anders werd er geweld gebruikt.. We zijn gaan zitten, allemaal gaan zitten. De linie werd opgesteld, waterkanon stond klaar…maar er gebeurde niks. Je zag dat de politie/marechaussee geen raad wisten met de situatie!! We zijn blijven zitten tot 16.00 uur en daarna weggegaan. Wat voelt dit goed een overwinning. Dank aan alle strijders die er waren. Wat een top sfeer en samenzang. Halsema je bent de zwakste schakel, you’re out! Team viruswaarheid Limburg ❤“ Post Views: 630  » Lees verder

%d bloggers liken dit: