mRNA maakt van uw lichaam een computer met besturingssysteem vergelijkbaar met Windows, Android en iOS

mrna-maakt-van-uw-lichaam-een-computer-met-besturingssysteem-vergelijkbaar-met-windows,-android-en-ios

01-02-21 06:26:00,

“Your lips move but I can’t hear what you’re saying”

Iedereen die de presentatie in dit artikel heeft bekeken en die mijn boek gelezen heeft, kan het inmiddels weten: mRNA maakt het mogelijk om uw lichaam in een computer te veranderen.

Dat wil zeggen dat het rekenfunctionaliteit krijgt en dat je er programma’s op kunt laten draaien. DNA is feitelijk de oudste bio-computer ter wereld. Het heeft niet alleen de beste opslagcapaciteit en de beste conservering van data, maar heeft ook computing capaciteit. Daarnaast is DNA een soort nano-fabriek die stukjes code kan produceren die weer gebruik maken van levende cellen om “iets nieuws te bouwen”.

Kijk u even op de website van Moderna (één van de spelers op de vaccin markt die met de mRNA injectie op de markt komt – lees: ‘lag allang op de plank’).

Hoewel niemand er geheimzinnig over doet dat er mRNA in het vaccin zit, wordt door “de experts” gedaan alsof dat mRNA maar één vaste functie heeft: het geeft een cel de opdracht om zelf een virus-gelijk proteïne met stukjes DNA code aan te maken, waardoor je lichaam dus eigenlijk zelf even de virusfabriek wordt.

Feitelijk wordt met dit principe al aangetoond dat een virus dus door het lichaam geproduceerd kan worden en dat daarmee eigenlijk de terrein theorie van Béchamp klopt. Béchamp stelde, in tegenstelling tot Pasteur, dat het de (collectieve) vervuiling is die ziek maakt; vervuiling die ervoor zorgt dat het lichaam een ‘schoonmaakmechanisme’ in werking zet. Het mRNA van Moderna (en BioNtech en anderen) zet dit schoonmaakmechanisme in de aan-modus middels een stukje programmacode dat door de messenger (mRNA) bij de bio-computer (het DNA) afgeleverd wordt.

Hoewel de media en vrijwel alle alternatieve media de besmettingstheorie in stand houden, hebben vaccinproducenten dus zelf eigenlijk al het bewijs geleverd dat het het lichaam is dat een virus produceert (een schoonmaakmechanisme activeert). Daar wordt je dan letterlijk even ziek van, met verschijnselen als koorts en alle overige bekende verschijnselen die bij de griep of Covid-19 horen. Het is daar-en-tegen nog nooit met bewijs onderbouwt dat een proteïne met stukjes RNA (wat een virus feitelijk is) buiten het lichaam kan overleven of overdraagbaar is (besmettelijk is).

Veel belangrijker is echter – of u nu wel of niet in dat besmettingsgevaar gelooft (het is niets meer dan een geloof) – dat het ingespoten mRNA uw DNA kan veranderen in computer met een operating system vergelijkbaar met een PC of smartphone:

Als mRNA in uw lichaam gespoten wordt (vaccinatie genoemd),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: