PCR-test creëerder Kary Mullis over hoofd infectiebestrijding Fauci: “Hij weet niks” – Frontnieuws

pcr-test-creeerder-kary-mullis-over-hoofd-infectiebestrijding-fauci:-“hij-weet-niks”-–-frontnieuws

01-02-21 02:24:00, De bedenker van de PCR-technologie, Kary Mullis, stierf voordat de Coronacrisis begon, maar is ook bekend geworden omdat hij persoonlijk heeft benadrukt dat de technologie niet bedoeld of geschikt is voor het diagnosticeren van ziektes. Mullis heeft zich ook zeer negatief uitgelaten over de Amerikaanse chef infectiebestrijding Anthony Fauci die tijdens de Coronacrisis in de schijnwerpers staat – iets wat duidelijk blijkt uit zijn opmerkingen in de documentaire AIDS, Inc. uit 2007.

Foto: Kary Mullis op TED bijeenkomst, © Erik Charlton (CC BY 2.0)

Kary Mullis (1944-2019) was een Amerikaanse biochemicus die samen met Michael Smith in 1993 de Nobelprijs voor de Scheikunde kreeg “voor zijn inspanningen om methoden in de chemie op basis van DNA te ontwikkelen” en meer bepaald voor zijn uitvinding van de PCR-methode (Polymerase Chain Reaction), die de standaardmethode is geworden om de aanwezigheid van Covid-19 te testen en te diagnosticeren.

Afgelopen vrijdag nog kwam Fauci’s laatste bewering over de positieve aspecten van het dragen van dubbele mondkapjes. Het Amerikaanse hoofd van de infectiebestrijding is ook politiek sterk geprofileerd en nam vorige week nog deel aan “The Davos Agenda” van het Wereld Economisch Forum – een conferentie georganiseerd door de ultraglobalist Klaus Schwab om “The Great Reset” – de grote herstart – te bespreken.

Mullis had echter geen hoge dunk van Fauci, iets wat hij verwoordde in Gary Null’s documentaire AIDS, Inc.

Mensen als Fauci staan op en praten over dingen waar hij geen idee van heeft. Hij weet nergens iets van en dat zou ik hem persoonlijk kunnen zeggen. Niets, zegt Mullus en voegt eraan toe dat Fauci absoluut ongeschikt is voor zijn missie.

Hij denkt dat je een bloedmonster kunt nemen en dat in een elektronenmicroscoop kunt steken en dat je er dan wel achter komt of er een virus in zit. Hij begrijpt elektronenmicroscopie niet en hij begrijpt medicijnen niet. Hij zou niet in de positie moeten zijn die hij heeft.

Mullis doorzag ook zijn moraal en beschreef hem als een persoon die er geen probleem mee heeft om voor een camera te liegen.

De meeste mensen aan de top zijn gewoon administratieve mensen die niet weten wat er aan de onderkant gebeurt. Die mensen hebben namelijk een agenda, die niet de agenda is die wij willen dat zij hebben,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: