Tanzania: Geen maatregelen en lockdowns, geen vaccinaties en dus geen ‘corona’.

tanzania:-geen-maatregelen-en-lockdowns,-geen-vaccinaties-en-dus-geen-‘corona’.

01-02-21 11:51:00,

De republiek Tanzania in vergelijking met de bananenmonarchie Nederland is al geen echt vergelijk meer.

Nederland heeft de prijs voor stupide volgzaamheid allang gewonnen. Tel uw zegeningen….

De president van het Afrikaanse land pakt even iets anders uit naar aanleiding van de aandrang van westerse vaccinfabrikanten om zijn volk te “immuniseren”.

Hij spreekt meewarig over “de blanke man”, die hem komt vertellen dat de bevolking moet worden gevaccineerd….. “Als de blanke man überhaupt vaccins kon ontwikkelen, dan zouden er allang vaccins tegen AIDS zijn geweest, dan zou tuberculose tot het verleden behoren en zouden er zonder twijfel vaccins tegen malaria en kanker zijn gevonden.”
(…)

Daar heeft de president natuurlijk een punt.

Er is maar bitter weinig bekend – eigenlijk helemaal niets – over de toestand van het coronavirus in Tanzania omdat de president het land “COVID-vrij” heeft verklaard en de ambtenaren heeft verboden het aantal besmettingen of sterfgevallen door het coronavirus bij te houden.

De president heeft de ambtenaren daarentegen wel opgedragen kruiden te promoten om de symptomen van COVID-19 te verlichten.

Het is bekend dat de Tanzaniaanse president aankondigde de PCR test in te gaan voeren, maar wel op voorwaarden. Hij liet o.a. motorolie, vogels, geiten en een papaja testen, met als verbluffend resultaat: de objecten werden POSITIEF getest.

Bron:
https://youtu.be/v_uncjr_KWg

Verwant artikel:
https://www.voanews.com/africa/tanzanian-president-expresses-doubt-coronavirus-vaccines

Delen:

Vind ik leuk:Like Laden…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: