Verborgen studie? Covid-19 vaccin valt volgens immunoloog eigen lichaam aan bij nieuwe ziekte – Frontnieuws

verborgen-studie?-covid-19-vaccin-valt-volgens-immunoloog-eigen-lichaam-aan-bij-nieuwe-ziekte-–-frontnieuws

02-02-21 10:33:00, © Jernej Furman (CC BY 2.0)
De collega’s op Unser Mitteleuropa attenderen ons in verband met de zeer omstreden vaccinatie tegen Corona dat er twee medisch-wetenschappelijke “bommen” zijn ingeslagen die tot dusver nauwelijks aandacht hebben gekregen in de media of de vaktijdschriften.

Enerzijds wordt er een geheime studie gerapporteerd waaruit blijkt dat tegen Corona ingeënte fretten binnen enkele dagen aan het virus stierven, terwijl niet-ingeënte fretten herstelden. Anderzijds de overeenstemmende verklaringen van een Ierse immunoloog en moleculair bioloog over het effect van vaccinaties in het lichaam. Conclusie: het immuunsysteem wordt blijvend beschadigd.

Het “Fretten-experiment”

In een aflevering van de “Stiftung Corona-Ausschuss”, een commissie van kritische advocaten die wekelijks naar deskundigen en getuigen luistert over allerlei vragen in verband met het virus, crisisbeheersing en de gevolgen, doet een insider verslag over een onderzoek dat het Duitse Friedrich Loeffler Instituut afgelopen mei heeft verricht en waarvan de resultaten tot dusverre geheim zijn gehouden. Naar verluidt werden in dit onderzoeksinstituut voor diergeneeskundig onderzoek experimenten uitgevoerd met fretten en het Coronavirus.

Van de 40 fretten werden er 20 ingeënt met een Covid-19 vaccin, 20 niet. Toen werden alle fretten besmet met het Coronavirus. Het resultaat, volgens de ingewijde: de niet-gevaccineerde fretten ontwikkelden ziektesymptomen, maar waren na een kleine twee weken weer gezond. De gevaccineerde dieren stierven twee dagen na de vaccinatie, zo zou de projectleider hem verteld hebben. Tot op de dag van vandaag zijn er, ondanks herhaald aandringen, geen officiële resultaten aan de informant overhandigd.

In december vorig jaar (17-12-2020) zag het Friedrich Loeffler Instituut zich genoodzaakt een “een rectificatie op de aantijgingen” te publiceren. Daarin wordt de beschuldiging van de insider tegengesproken, maar de resultaten van de studie zullen niet worden gepubliceerd, maar “is voor de toekomst gepland”. Tot dusver is er nog niets over deze zaak gepubliceerd:

“Momenteel circuleert onjuiste informatie over een studie van het Friedrich Loeffler Instituut over de doeltreffendheid van een prototype van een SARS-CoV-2-vaccin bij fretten. Hier zijn wat feiten.

Er is geen mRNA-vaccin getest bij fretten door het FLI.

  • Een prototype van een vectorvaccin is tot dusverre aan één onderzoek bij fretten onderworpen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: