Merkel laat definitief haar masker vallen: represailles voor vaccinatieweigeraars aangekondigd op Duitse tv – Frontnieuws

merkel-laat-definitief-haar-masker-vallen:-represailles-voor-vaccinatieweigeraars-aangekondigd-op-duitse-tv-–-frontnieuws

03-02-21 04:40:00,

Nu is het zover: wat “samenzweringstheoretici” voorspelden, bevestigde Angela Merkel gisteren dreigend in de ARD-uitzending “Farbe bekennen” (“Kleur bekennen”). Glad, brutaal en ijskoud kondigde ze represailles aan tegen weigeraars van inentingen. De kanselier zei letterlijk:

“Als we straks heel veel mensen een aanbod hebben gedaan om te vaccineren en dan sommige mensen zeggen: ik wil niet gevaccineerd worden, dan moet je misschien al zo’n onderscheid maken en zeggen: oké, wie dat niet wil, die kan misschien bepaalde dingen niet doen”.

U kan dat niet geloven? In de onderstaande video kan de lezer met eigen ogen zien hoe hardvochtig de Bondskanselier opnieuw de meest elementaire grondrechten wil ondermijnen. Een schokkend hedendaags document.

Zie hier de video met de passage in kwestie, die zich momenteel virulent over Europa verspreidt, ingebed in een Frans Twitter-bericht:

Merkel menace : “Celui qui ne veut pas se faire vacciner ne peut pas faire certaines choses!”#COVID19 #coronavirus pic.twitter.com/tDMfgzHDSf

— IceWind (@IceWind86585905) February 3, 2021

Afgezien van deze onbegrijpelijke verklaring zijn er in de video van de ARD-uitzending nog meer details te zien die de aandacht zouden hebben getrokken, als “samenzweringstheoretici” ze niet allang hadden voorspeld, meldt Unser Mitteleuropa.

Zo spreekt Merkel van een “hoog risico” voor de fabrikanten, omdat de goedkeuring van de bestanddelen er nog niet is, terwijl het vaccin al geproduceerd is (van min. 2), of “tijd heeft gekost bij de onderhandelingen” omdat er geen overeenstemming was over wie “de aansprakelijkheid” op zich zou nemen als er “iets met de vaccins gebeurt”. Men wilde niet “het besluit zodanig nemen dat de politiek dan de gehele aansprakelijkheid op zich zou nemen” – daartoe was de EU ook niet bereid (uit min. 8). Veelzeggend is ook de bevestiging van de “complottheorie” dat zelfs degenen die gevaccineerd zijn, de restricties moeten blijven ondergaan, want “op het ogenblik is het zo dat zelfs als iemand gevaccineerd is, het niet duidelijk is of andere mensen niet geïnfecteerd kunnen raken”, (van min. 13). Er werd ook gesproken over een “mutatie die een vaccin ondoeltreffend zou kunnen maken, de zaak natuurlijk anders zou liggen” (uit min.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: