Waar dit op uitdraait als we het niet verhinderen: genocide – Transitieweb

waar-dit-op-uitdraait-als-we-het-niet-verhinderen:-genocide-–-transitieweb

04-02-21 08:44:00,

Ze heet Henna Maria en spreekt in een aura van zacht licht over de ramp die zich in onze samenlevingen begint af te tekenen. Deze ramp heet genocide. Lockdowns, giftige vaccinaties en gewelddadige onderdrukking van de oppositie zijn tekens aan de wand.

Henna Maria bespreekt in de onderstaande video de tien stadia van genocide, zoals ze worden omschreven door de Amerikaanse wetenschapper Gregory Stanton.

Als je deze tien stadia naast de politieke realiteit van de actuele ‘wereld in lockdown’ legt, dan slaat de schrik je om het hart. Nogal wat van deze stadia zijn volop van toepassing.

Tekens aan de wand

Er zijn zoveel signalen die te denken geven.

Vandaag nog op het nieuws: de mogelijkheid van onvrijwillige opname in een quaratainecentrum. Het Universitair Medisch Centrum Groningen werkt daar aan mee. Niks bijzonders zegt het ministerie van VWS, want dat is eerder gebeurd met zwervers die aan tbc leden.

Oja? Werden daar gesloten quarantainecentra voor ingericht?
En blijft het bij Groningen, of krijgt straks iedere ‘veiligheidsregio’ een centrum voor gedwongen quarantaine? Of misschien meer dan één centrum?

Nog een voorbeeld: afgelopen weekend sloot Canada zijn luchtruim nog weer wat verder af. Je moet als inreizende nu – nadat je met bewijs van een negatieve pcr-test bent gaan vliegen – op de luchthaven van aankomst nogmaals getest worden en daarop aansluitend drie dagen in verplichte quarantaine gaan in een hotel. Kosten: circa 2000 dollar.

Daarna krijg je test nummer die. Valt die negatief uit, dan mag je ‘onder strikte voorwaarden’ (wat zouden die inhouden, nog meer tests?) je reis vervolgen. Valt de test positief uit, dan word je onder dwang opgenomen in een ander quarantainecetrum.

In de video hieronder een wanhopige moeder die niet bij haar zoon kan komen die – op de eerste dag van deze nieuwe regeling – in zo’n centrum is opgenomen. Ze weet niet waar haar zoon is en ook niet wie daarover gaat.

Rebekah McDonald’s 20 year old son was detained to an undisclosed Covid facility upon return from Arizona.
YYC (Calgary Int’l Airport), Alberta, CANADA

This article goes into detail of the video:https://t.co/af1z8kwrGs pic.twitter.com/YZ1OdTbQuF

— Kaya (@Kaya66971070) February 2, 2021

Zoveel signalen

Laatste voorbeeld: begin deze week kreeg ik telefoon van een Nederlandse moeder die merkt dat ze haar zoon,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: