Merkel geeft toe: “Coronamaatregelen hebben met de volksgezondheid niets te maken.”

merkel-geeft-toe:-“coronamaatregelen-hebben-met-de-volksgezondheid-niets-te-maken.”

05-02-21 07:44:00,

De WHO heeft de COVID-19 pandemie beëindigt, terwijl in Duitsland en Nederland de maatregelen tegen het “killer virus” versterkt van kracht blijven. In Nederland zijn de media dusdanig afgericht, dat er geen enkele vraag over wordt gesteld. In Duitsland is er toch een gaan staan….. Boris Reitschuster stelt een vraagje:

Kort gezegd:

“De voortzetting van de corona maatregelen berusten op politieke beslissingen. Er is dan wel geen sprake meer van een dood en verderf zaaiende pandemie, maar de regeringsmaatregelen hebben ook helemaal niets met de volksgezondheid te maken.”

Het Criminelenkabinet van Rutte c.s. kan het verhaal van de buurvrouw één op één overnemen.

Die Duitse journalist is maar weer gaan zitten.

Tegen zoveel eerlijkheid is geen kruid gewassen…..

BRON

Delen:

Vind ik leuk:Like Laden…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: