45-jarige Italiaanse arts “in de bloei van zijn leven en in perfecte gezondheid” valt dood neer na Pfizer’s Covid injectie: 39-jarige verpleegster, 42-jarige chirurgisch technicus ook dood – Frontnieuws

45-jarige-italiaanse-arts-“in-de-bloei-van-zijn-leven-en-in-perfecte-gezondheid”-valt-dood-neer-na-pfizer’s-covid-injectie:-39-jarige-verpleegster,-42-jarige-chirurgisch-technicus-ook-dood-–-frontnieuws

06-02-21 12:08:00, Van links naar rechts: Gastro-enteroloog Mauro Valeriano D’Auria, verpleegster Elisabeth Durazzo, technicus chirurgische apparatuur Luigi Buttazzo en apothekeres Miriam Gabriela Godoy
De Italiaanse media hebben melding gemaakt van verschillende sterfgevallen onder jonge gezondheidswerkers in ziekenhuizen, kort nadat zij de experimentele Pfizer mRNA-Covid injecties hadden gekregen.

Mauro Valeriano D’Auria, een gastro-enteroloog in het Umberto I ziekenhuis in Nocera Inferiore, is naar verluidt op 24 januari 2021 overleden aan een hartaanval tijdens het tennissen.

Hij was naar verluidt “in de bloei van zijn leven, en in perfecte gezondheid”.

Hij had op zijn FaceBook-pagina opgeschept dat hij het “vaccin” voor Covid-19 had genomen en dat het volkomen veilig was. (Bron)

De 42-jarige Luigi Buttazzo, een technicus chirurgische apparatuur in het Tor Vergata ziekenhuis in Rome, werd naar verluidt dood aangetroffen in bed, volgens een rapport gepubliceerd op 27 januari 2021.

Hij had naar verluidt net de tweede dosis van de Pfizer mRNA injectie gekregen.

Een hartaanval wordt vermoed. (Bron)

Elisabeth Durazzo, een jonge dienstdoende verpleegster in het Fabrizio Spaziani ziekenhuis in Frosinone, zou plotseling in haar slaap aan een hartstilstand zijn overleden.

Haar ziekenhuis was een van de eerste ziekenhuizen in Lazio die tussen eind december en begin januari al hun zorgpersoneel verplichtten deel te nemen aan een massale inenting tegen Covid, met de experimentele Pfizer mRNA-Covid injectie.

Zij werd gevaccineerd op 13 januari 2021, en werd 10 dagen later dood aangetroffen bij haar zoontje. (Bron)

Zoals het inmiddels standaardprotocol is geworden bij de gezondheidsautoriteiten van de regering, wordt geen van deze drie sterfgevallen toegeschreven aan de Covid-19 injecties.

We worden verondersteld gewoon te geloven dat deze 3 jonge ziekenhuismedewerkers allemaal stierven aan een hartstilstand door “natuurlijke oorzaken”, ondanks geen vooraf bestaande aandoeningen, en dat dit niets te maken heeft met de experimentele Pfizer mRNA Covid-19 injecties die elk van hen kreeg.

Toegeven dat de experimentele Covid-mRNA injecties iets te maken zouden kunnen hebben met deze sterfgevallen zou slecht zijn voor de zaken en de ontwikkeling van deze nieuwe injecties ter waarde van miljarden dollars en de markt die zij hopen te ontwikkelen.

Apothekeres wordt gevaccineerd en sterft. Ausl [gezondheidsautoriteiten]: “Vaccin heeft er niets mee te maken” – Maar echt?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: