De protocollen worden voor uw neus uitgevoerd – CSTV

de-protocollen-worden-voor-uw-neus-uitgevoerd-–-cstv

06-02-21 07:55:00, U mag niet naar binnen, u mag niet naar buiten, u mag niet meer naar een theater, restaurant, café, sportwedstrijd, u mag niet meer reizen, u mag niet meer in contact komen met andere mensen, u moet zus, u moet zo, en we houden het allemaal goed in de gaten. Bij overtreding volgen boetes en zelfs celstraffen.

Als je je afvraagt hoe het mogelijk is dat dit allemaal gebeurt en hoe wij dit laten gebeuren, lees dan vooral verder.

Deel 1

Het regime

Wij hebben gestemd op deze lieden. Met hun mooie praatjes lokken ze u naar de stembus om vervolgens zichzelf een legitimatie te geven voor hun gedrag. Dat is democratie dames en heren. U heeft er zelf voor gekozen.

En nu gaan ze (voorlopig) niet meer weg. Ze denken de eeuwige almacht te hebben verworven. En dat is de schuld van u en mij. Wij (nou ja, ik niet want ik stem niet) hebben deze witte boord criminelen ingehuurd om voor ons te zorgen. Maar ja, we hadden kunnen weten dat criminelen niet voor ons gaan zorgen. Hoe groot hun salaris, dat wij moeten ophoesten, ook is, ze zijn er alleen maar op uit om ons te belazeren, te onderdrukken, te tiranniseren. Of hadden we het niet kunnen weten? Speelt er iets anders op de achtergrond?

Denk hier eens over na: Vrijheid van meningsuiting zou een grondrecht moeten zijn. Vrijheid van demonstratie ook. Maar op het Museumplein staan honderden zwaar bewapende idioten klaar om u te arresteren of onderuit te knuppelen als u uw mening wilt geven of uw demonstratierecht wilt uitoefenen.

Het is een grondrecht dat u zelf over uw lichaam mag beschikken. Maar ook dat is u inmiddels ontnomen. U wordt verplicht onderworpen aan medische onderzoeken en genetische manipulatie van uw lichaam. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

De genen waar u op gestemd heeft ontnemen u al uw rechten.

Deel 2

De protocollen.

In eerdere columns heb ik al eens gerefereerd aan de Protocollen van de wijzen van Zion. (o.a. The big corona picture, voetnoot)

Een angstwekkend document waarin beschreven wordt hoe een kleine groep eliten de controle willen hebben op de gehele mensheid in alle opzichten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: