Duivels plan voor Biblebelt nu scholen weer opengaan? – De Lange Mars Plus

duivels-plan-voor-biblebelt-nu-scholen-weer-opengaan?-–-de-lange-mars-plus

06-02-21 06:00:00, foto 123rf

Bijdrage van Dr Dirk Verelst*

We weten ondertussen dat het regime Rutte bereid is om ver te gaan met de vaccinatie-agenda. Maar betekent dit werkelijk dat zij zover willen gaan dat zij schoolkinderen laten bestralen om hun doel te bereiken?  Aan het woord Dr Dirk Verelst die niet alleen aangeeft dat het gaat gebeuren, maar ook hoe en wat je daar als gewoon mens tegen kunt doen. Verbaas je over dit wonderlijke verhaal dat tegelijkertijd kwaadaardig is en mooi, want mensen kunnen er heel eenvoudig zelf iets tegen ondernemen. Dr Verelst roept op tot actie, zeker nu de Biblebelt extra bestraald wordt zoals hij verwacht. Op 8 februari gaan de basisscholen immers weer open. 

Ze zouden zich onvoldoende aan de beperkende maatregelen houden en een brandhaard zijn in de verdere verspreiding van ‘corona’. Zo worden christenen in de Biblebelt tot zondebok gemaakt. De werkelijke oorzaak van het hogere aantal zieken in deze gemeenten is dat zij het doelwit zijn van een stralingsoffensief.

Van bij het begin van de coronasaga komen christelijke gemeenten regelmatig negatief in de media. Artikelen gaan over besmettingscijfers die maar niet willen dalen en agressieve en weerbarstige jeugd. Meestal zijn deze berichten voorzien van foto’s van kerkgangers in zondagse kleding.

Voor de hoge besmettingscijfers in christelijke kring worden karikaturale redenen opgevoerd als ’gezinnen met veel kinderen’ en ‘Urkers komen graag en vaak bij elkaar over de vloer’ …in tegenstelling tot de mensen in de rest van Nederland.

Biblebelt: Staphorst Lichtmis

Staphorst, De Lichtmis

‘Corona’ is een stralingsziekte

Om beter te begrijpen wat er aan de hand is, herhaal ik dat er bij de MIVD en/of AIVD mensen achter de knoppen zitten van het toxisch antennepark dat als een deken over onze maatschappij ligt en dat naar believen kan worden gebruikt als stralingswapen.

Dat wil zeggen: men kan naar believen de zendmasten (en sinds kort ook geupgrade WIFI-routers in scholen en wellicht ook elders) opendraaien, waardoor de straling in een bepaalde regio of op plek – dit kan vrij gericht – fors oploopt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: