Grootmoeder verbannen van verpleeghuis activiteiten na weigering zich te laten vaccineren – Frontnieuws

grootmoeder-verbannen-van-verpleeghuis-activiteiten-na-weigering-zich-te-laten-vaccineren-–-frontnieuws

06-02-21 12:14:00, Een bejaarde grootmoeder heeft geen toestemming gekregen om deel te nemen aan de activiteiten van haar verpleeghuis nadat zij geweigerd heeft de “vrijwillige” vaccinatie tegen het Coronavirus te nemen. Het vaccin zou zogenaamd vrijwillig zijn in Duitsland, maar in feite wordt het verplicht gesteld door mensen die niet gehoorzamen basisrechten en mogelijkheden te ontzeggen.

De volgende video (met Engelse ondertiteling) toont een hartverscheurend gesprek tussen de grootmoeder en haar kleindochter, waarin wordt gesproken over de oudere vrouw die uit haar gemeenschap wordt verstoten. Moet de vrouw van eenzaamheid sterven in haar kamer, alleen omdat ze weigert zich te laten vaccineren?

De video en berichtgeving komen van het Amerikaanse nieuwsblog Rairfoundation. Deze video is ook hier beschikbaar op hun Rumble account.

Gebaseerd op de hysterische Coronavirus “wetenschap”, worden bejaarden in het Westen door medici en linkse regeringen gedwongen geïsoleerd te blijven en vaak alleen te sterven. Hun dierbaren worden ook tegen hun wil gedwongen bij hen weg te blijven. Nu dwingen deze “deskundigen” de ouderen om een gen-veranderende mRNA injectie te ondergaan die verkeerdelijk als een “vaccin” wordt bestempeld. Deze vaccins zijn niet voldoende getest op onze meest kwetsbare bevolkingsgroepen.

Het is duidelijk dat de Duitse leiders hun macht misbruiken door willekeurige en dwingende mandaten in te voeren die doen denken aan Oost-Duitsland, waar vaccins verplicht waren.

Professor toxicologie: gedwongen Coronavaccinatie is “opzettelijk lichamelijk letsel” toebrengen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: