Het COVID-19 = mRNA-vaccin = Trojaans paard..!

het-covid-19-=-mrna-vaccin-=-trojaans-paard.!

06-02-21 05:59:00,

Laten we beginnen met de arts voor te stellen, die hieronder het woord doet over de VERWOESTENDE IMPACT die een aantal COVID-19-vaccins kunnen en ZULLEN hebben op het menselijk lichaam, waar ze zijn ingespoten..! Het gaat dan over de mRNA-vaccins, die feitelijk een genetisch-gemanipuleerd effect hebben op je functioneren als mens. Meer over het verhaal in het artikel en de video hieronder. Eerst stellen we graag Dr. Sherri J. Tenpenny aan je voor. Osteopaat en gecertificeerd in 3e medische specialiteiten.

Ze wordt algemeen beschouwd als de best geïnformeerde en meest uitgesproken arts over de negatieve gevolgen van vaccins voor de menselijke gezondheid in het algemeen en het aantasten van het immuunsysteem in het bijzonder.  Zij is bijna dagelijks te gast in honderden radio- en nationale televisieprogramma’s wereldwijd. (Nee, niet in Nederland.!!), waaronder de Dr. Oz Show en de Today Show in Australië. Ze gaf lezingen gegeven aan de Cleveland State University en de Case Western Reserve Medical School, en is spreker geweest op congressen, zowel nationaal als internationaal, als erkend expert over een breed scala aan onderwerpen.

Zoals op het gebied van integrale geneeskunde, waaronder borstgezondheid, borstthermografie, vrouwelijke hormonen, medisch gebruik van jodium en de nadelige effecten van vaccins op de gezondheid. Dr. Tenpenny is een uiterst erudiete vrouw, die geen blad voor de mond neemt, om geen ruimte te geven aan onduidelijkheid…

Ze is auteur van verschillende boeken, waaronder de bestseller ‘Saying No To Vaccines’. Andere boeken zijn o.a. ‘Textbook of Food and Nutrients in Disease Management’. Daarin doet ze een groot pleidooi voor het boosten van het immuunsysteem van ieder mens; een volledig ondergesneeuwd fenomeen, nu vaccins in het algemeen en dit COVID-19-vaccin helemaal DE HEILIGE GRAAL is geworden van de medische wetenschap in het algemeen en de farmaceutische industrie als lachende derde in het bijzonder.

De artikelen van dr. Sherri Tenpenny, verschenen in tijdschriften in meer dan 10 talen over de hele wereld. Van 1986 tot 1998 was ze fulltime arts in de spoedeisende hulp en directeur van de afdeling spoedeisende hulp in Findlay, Ohio. Haar ervaring in het bedrijfsleven komt vanuit de functie van medisch directeur bij Sanoviv Medical Center, een ziekenhuis met 40 bedden in Rosarita, Mexico in 2008. 

Van 2012 tot 2014 was ze ook Chief Medical Consultant voor Parker Hannifin,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: