Is jouw vaccinatie-kennis ondergesneeuwd, of wat…?

is-jouw-vaccinatie-kennis-ondergesneeuwd,-of-wat…?

06-02-21 09:29:00, x Is jouw vaccinatie-kennis ondergesneeuwd, of weet je er écht genoeg van…?

2021 WantToKnow.nl/be
x

Met deze lockdown door het kabinet Rutte en het insneeuwen door Koning Winter, is het wellicht een idee, eens een uurtje te besteden aan dit verhaal.. Het gaat om een gezamenlijk project van vaccinatie-terzake-kundigen, die vanuit hun kennis, ervaringen en inzichten, dagelijks werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Dagelijks te maken hebben met de Heilige Graal van de medische wetenschap; juist, vaccins en vaccinaties.. Waarom is er zo weinig kritisch perspectief op dit heftige middel, dat DAGELIJKS SLACHTOFFERS EIST..

Wanneer je hier vaker op de site komt, weet je dat onze site VOL STAAT met ALLE FACETTEN van vaccins en vaccinaties. De angst die bij mensen aanwezig is, om ziek te worden en te pakken genomen worden door een ‘enge ziekte’ is kennelijk genoeg voor hen, zich VOLLEDIG OVER TE GEVEN aan deze Heilige Graal. NO QUESTIONS ASKED…!

Weet je wat..?
Mogen wij je dit aanbieden..? Een prachtig VRIJWILLIG, ONBETAALD samengesteld pdf-boekwerkje, dat je ALLES laat lezen over vaccins en vaccinatie. Over de krankzinnige hoeveelheid informatie die achtergehouden wordt voor mensen zoals wij allemaal.. WAAROM? Waarom mogen we niet twijfelen aan vaccins en vaccinatie? Waarom dient het verzwegen te worden..?? Wie of wat zit daarachter.. Achter  het regelrecht censureren van al die medische professionals, die ons waarschuwen voor de DODELIJKE GEVOLGEN VAN DE COVID-VACCINATIE..! Kijk helemaal onderaan nog eens naar dr. Vernon Coleman, die -na het maken van de zoveelste video-met-waarschuwing- gewoon in huilen uitbarst.. Vind je dit normaal..?

Wat hebben al deze mensen te winnen bij deze waarschuwingen en NEUTRALE INFO..??
Het antwoord is heel simpel: HELEMAAL NIETS..! Het enige dat hen motiveert is mede-menselijkheid. Het waarschuwen van deze medemens voor het ongebreidelde geloof in vaccins en vaccinaties. Dus download die pdf HIER en LEES AJB HET VERHAAL. Maar pik er in ieder geval uit wat je nog niet wist, of lees het verhaal van de man/vrouw die een bijdrage heeft geleverd en wiens perspectief je (nu wel eens een keer) wilt lezen..!

Deel de informatie alsjeblieft en blijf daarbij rustig in discussies met mensen die wellicht een TOTAAL ANDER beeld en ‘gevoel’ bij vaccins hebben. Alleen in een oprechte dialoog en met een open mind, komen we met z’n allen verder.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: