Na de lockdown wacht de volgende aanval op onze kinderen – wat kunnen we doen? | Stichting Vaccin Vrij

na-de-lockdown-wacht-de-volgende-aanval-op-onze-kinderen-–-wat-kunnen-we-doen?-|-stichting-vaccin-vrij

06-02-21 06:09:00,

“Met name kinderen hebben het zwaar in deze dagen; ze worden achter het beeldscherm gezet om lessen te volgen, kunnen bijna nergens naar toe. Niet naar vriendjes, geen knuffel voor opa en oma, geen verjaardagsfeestjes, geen bezoekje aan de speelgoedwinkel. Afgelopen weekend logeerde onze kleindochter bij ons. Hoe vrolijk ze altijd was, is ze nu wat angstig en timide. Ze vindt er helemaal niets meer aan zo. Droomde naar en vertelde me dat het allemaal nog erger gaat worden, dat had ze gezien in haar droom. Kind, wat heb ik met je te doen…”1

De gekte van deze tijd gaat helaas niet voorbij aan kinderen. Ook op het lagere schoolonderwijs doen de ‘corona-maatregelen’ hun destructieve werk. Wat kunnen ouders doen? In dit artikel vindt u linken naar voorbeeldbrieven en hopelijk de inspiratie voor de volgende stap die nodig is om onze kinderen te beschermen.

Scholen weer open is einde probleem?

 
Na de lockdown staat de volgende aanval op onze kinderen te wachten. De scholen gaan weer open, maar de mondkapjes worden “aangeboden” evenals de testen. (en straks de vaccins). Als een kind in de klas positief is getest, dan moet de hele klas in quarantaine. Het psychologische effect daarvan laat zich raden.2 Wat is eigenlijk de noodzaak van de maatregelen in het lager onderwijs?

Dragen gezonde kinderen bij aan de verspreiding van COVID-19?

Zolang ze gezond zijn dragen kinderen niet bij aan de verspreiding van COVID-19, ook al zijn ze “positief getest”. En dit geldt trouwens ook voor volwassenen.

Dr. Clare Craig, een patholoog, en haar collega Dr. Jonathan Engler hebben gezocht naar het wetenschappelijke bewijs achter de bewering dat Covid-19 kan worden overgedragen door asymptomatische (positief geteste, maar niet zieke) personen. Het blijkt niet te bestaan.

“Het destructieve ‘Lock down-beleid’ en het op grote schaal afnemen van testen is gebaseerd op grond van de veronderstelling dat asymptomatische overdracht een reëel risico vormt. Gezien de schadelijke neveneffecten van een dergelijk beleid zou het voorzorgsbeginsel ertoe moeten leiden dat er een zeer hoge bewijsdrempel voor asymptomatische overdracht is vastgesteld. Het enige woord dat kan worden gebruikt om de kwaliteit van het bewijs hiervoor te beschrijven is ‘bedroevend’.”3

Hoe groot is de kans dat kinderen ernstig ziek worden?

Kinderen worden minder ernstig ziek en hoeven bijna nooit opgenomen te worden in het ziekenhuis vanwege COVID-19.4

Hoe groot is de kans dat kinderen overlijden aan COVID-19?  » Lees verder

%d bloggers liken dit: