Rutte vertelt de waarheid (Breaking)

rutte-vertelt-de-waarheid-(breaking)

06-02-21 12:12:00,

de liegende hollander Het komt niet iedere dag voor dat de formeel afgetreden doch daardoor nog machtigere Mark Rutte wereldnieuws is, maar dit keer is hij dat wel degelijk.

Want, als deze man de waarheid spreekt, dan is dat zo uniek dat ieder zichzelf respecterend persbureau ter wereld de oren zou moeten spitsen.  

Testen, testen en nog veel meer testen.

Overal wordt er van overheidswege op gehamerd dat wij ons moeten laten testen. Zo staat er in de gedrukte Telegraaf van donderdag 4 februari onder andere:

Testen, testen en nog eens testen: dat is één van de manieren om sneller uit de coronacrisis te komen, benadrukte zorgminister De Jonge dinsdag. Nu de vaccinatie maar mondjesmaat op gang komt, richt het Ministerie van Volksgezondheid zijn pijlen wederom op het testbeleid.

Met de stapsgewijze vergroting van de testcapaciteit naar zo’n 350.000 per dag in mei kan er straks snel en effectief getest worden.

Mensen moeten dus van de overheid massaal worden getest omdat dit de enige manier is om op korte termijn een veilige maatschappij te krijgen, zo stellen zij.

Dus, dan verwacht je dat toch zeker onze leiders zich ook zeg eenmaal per week laten testen zoals dat ook plaatsvindt bij bijvoorbeeld profvoetballers.

En dan gebeurt er iets bijzonders zoals je kunt zien in de volgende korte video, afkomstig uit de persconferentie die hij vrijdag 5 februari 2021 (vandaag) gaf na afloop van de ministerraad. 

Zoals gewoonlijk staat Rutte weer lekker te wauwelen over van alles en nog wat en vertelt terloops dat hij wel eens in een teststraat is geweest op werkbezoek, maar zich nog nooit heeft laten testen.

Waarop de verslaggever verbaasd vraagt of hij zich echt nog nooit heeft laten testen, ondanks het feit dat hij toch regelmatig met grote groepen mensen in aanraking komt.

En dan komt het, want Rutte antwoord: “Dat kan niet, want het heeft geen zin om je te testen als je geen klachten hebt”.

Hiermee hebben we absoluut wereldnieuws: Rutte spreekt de waarheid.

Wel jammer dat hij dit niet heeft verteld aan al die mensen zonder klachten die in het buitenland zijn gestrand.

Voor passagiers heeft de Nederlandse eis inmiddels grote gevolgen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: