Wanhoop over gevolgen vaccins – EnerzijdsAnderzijds

wanhoop-over-gevolgen-vaccins-–-enerzijdsanderzijds

06-02-21 12:45:00,

Dr. Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA was de eerste gekwalificeerde arts in het Verenigd Koninkrijk om vraagtekens te zetten bij de betekenis van de “crisis” die nu wordt omschreven als covid-19, en vertelde bezoekers van zijn website www.vernoncoleman.com eind februari dat hij vond dat het team dat de regering adviseerde onnodig pessimistisch was geweest en het gevaar van het gevaar van het virus had overdreven. Inmiddels wordt dr. Coleman online verguisd als ‘complotdenker’.

Begin maart legde hij uit hoe en waarom de sterftecijfers verdraaid waren. Op 14 maart waarschuwde hij dat het beleid van de regering zou leiden tot veel meer doden dan de ziekte zelf. In een YouTube video opgenomen op 18 maart, legde hij legde hij zijn angst uit dat de regering de ‘crisis’ zou gebruiken om ouderen te onderdrukken en om verplichte vaccinatie in te voeren. En hij onthulde dat de infectie was gedegradeerd op 19 maart, toen de volksgezondheidsinstanties in het Verenigd Koninkrijk en het Raadgevend Comité voor Dangerous Pathogens besloten dat de ‘crisis’ infectie niet langer moest worden geclassificeerd als een “besmettelijke ziekte met grote gevolgen”.
Slechts enkele dagen nadat het belang van de infectie officieel was gedegradeerd, publiceerde de regering een noodwet die de politie die de politie buitengewone nieuwe bevoegdheden gaf en miljoenen mensen onder huisarrest plaatste. Dr. Coleman, een voormalig een huisarts, is volgens The Sunday Times een ‘bestseller auteur’. Van zijn boeken zijn meer dan twee miljoen exemplaren verkocht in het Verenigd Koninkrijk, vertaald in 25 talen en verkocht over de hele wereld.

Hij heeft getuigenis afgelegd voor het Lagerhuis en het Hogerhuis en zijn campagne heeft het regeringsbeleid veranderd.
Momenteel is Coleman onderdeel van een demonisatieproces dat nu wordt gebruikt om degenen aan te vallen die de ‘officiële’ lijn in twijfel trekken. Vernon Coleman’s eerste boek over het coronavirus, ‘Coming Apocalyps’, werd pas aanvaard voor publicatie nadat alle specifieke verwijzingen naar coronavirus en covid-19 waren verwijderd. (Zorgvuldige bewerking zorgde voor alternatieve woorden en zinnen.)

Vernon Coleman’s tweede boek over de coronavirus hoax (een verzameling van de transcripties van de video’s uitgezonden tussen april en september) was getiteld, Covid-19: The Greatest Hoax in
Geschiedenis. Het boek werd binnen enkele dagen na publicatie verboden. Een tweede versie van hetzelfde boek getiteld, Oude man in een stoel werd verboden binnen enkele uren na publicatie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: