Artsen voor de Waarheid: tienduizenden medici spannen rechtszaak aan en eisen einde aan Covid-tirannie – Frontnieuws

artsen-voor-de-waarheid:-tienduizenden-medici-spannen-rechtszaak-aan-en-eisen-einde-aan-covid-tirannie-–-frontnieuws

07-02-21 11:34:00, Tienduizenden, en nu misschien zelfs honderdduizenden artsen, verpleegkundigen en vele andere medische beroepsbeoefenaren over de hele wereld ondernemen actie om de misinformatie te bestrijden die wordt verspreid door regeringen en door de regering gecontroleerde media die valse propaganda blijven publiceren over Covid.

De overgrote meerderheid van medische beroepsbeoefenaren wereldwijd lijkt het er nu over eens te zijn dat de Covid “pandemie” en de overheidsmaatregelen die nog steeds worden uitgevoerd als reactie op Covid, veel meer schade veroorzaken dan Covid zelf, schrijft Health Impact News.

Bijna al deze artsen en medische deskundigen lijken het er nu over eens te zijn dat Covid niet erger is dan een gewoon griepseizoen, en dat de belangrijkste test die wordt gebruikt om zogenaamd op Covid te testen, de PCR-test, niet betrouwbaar is.

De belangrijkste vraag die overblijft, en misschien wel de vraag waarvan het antwoord heel goed het toekomstige lot van onze planeet kan bepalen, is of genoeg mensen in het grote publiek zullen stoppen met het geloven van de leugens die hun regering en de media blijven uitzenden, gebruikmakend van bureaucratische “dokters” die alleen in naam “dokter” zijn en in plaats daarvan politici zijn die letters voor en achter hun naam hangen (Dr. – MD) om te proberen hen geloofwaardigheid te geven, maar nooit echte patiënten onderzoeken of geneeskunde beoefenen, en in plaats daarvan elders kijken om de waarheid te achterhalen, met name van de ECHTE artsen en medische professionals die nu allemaal hebben ontdekt dat Covid het niet waard is om de samenleving voor te sluiten en een Nieuwe Wereld Orde te implementeren.

Deze artsen en medische professionals vechten tegen censuur en spot van de heersende klassen, de gevestigde media, en de Big Tech Social Media giganten.

Covid is, in de eerste plaats, een INFORMATIE OORLOG, en tenzij mensen kunnen leren hoe ze hun nieuwsprogramma’s met hun MILJARDEN aan financiering, ook van Big Pharma, kunnen uitschakelen en de tijd kunnen nemen om de zaken zelf te onderzoeken, zullen de globalisten hun vaccins en andere ongeteste producten ontketenen, terwijl ze ook sociale onrust veroorzaken in hun poging om hun Nieuwe Wereld Orde te implementeren.

De Verklaring van Great Barrington

Verleden jaar oktober, 2020, hebben drie van ’s werelds meest gerenommeerde artsen, Dr. Martin Kulldorff, Harvard Medical School Professor, Dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: