De ongewenste feiten – Hier is een grafiek die ze niet willen dat u die ziet – Frontnieuws

de-ongewenste-feiten-–-hier-is-een-grafiek-die-ze-niet-willen-dat-u-die-ziet-–-frontnieuws

07-02-21 06:26:00,

Het kan niet zijn, wat niet mag zijn. Maandenlang heeft de mainstream media geschreeuwd over het mislukken van de Zweedse aanpak. Alleen een dergelijke mislukking, zo luidde de berekening, zou ervoor zorgen dat de weg van de ontmanteling van de vrijheid en de economische zuivering, zoals die in de meeste Europese landen wordt gevolgd, geen alternatief lijkt te hebben.

Nu zijn er echter statistieken aan het licht gekomen waaruit blijkt dat een groot aantal Zweden inmiddels antilichamen tegen het virus heeft ontwikkeld. Zij hebben de ziekte dus al doorgemaakt – meestal met milde of helemaal geen symptomen. Als gevolg daarvan is het aantal patiënten dat met SARS-CoV-2 wordt behandeld in Zweedse ziekenhuizen sterk gedaald. Het voorbeeld van het Scandinavische land laat zien: ook bij ons zou de nachtmerrie snel voorbij kunnen zijn – als de politiek wil dat het voorbij zal zijn.

Hier is een grafiek die niet wordt getoond in de mainstream media, en ik ben er zeker van dat al degenen die u in angst voor Covid willen houden, niet willen dat u die ziet. Het toont het percentage geteste antilichamen tegen Covid in de Zweedse bevolking op wekelijkse basis, te beginnen in week 28 van 2020, de eerste week waarvoor de Zweedse gezondheidsautoriteit gegevens verstrekt over het aandeel positieve tests, schrijft auteur Dr. Sebastian Rushworth op Sebastianrushworth.com.

Percentage van de geteste bevolking met antilichamen in Zweden. Weergave van de auteur gebaseerd op ruwe gegevens die hier kunnen worden bekeken.

Er is zoveel dat interessant is aan deze grafiek. Zoals ik al zei, het begint in week 28, dat is begin juli, dus rond de tijd dat de eerste Zweedse Covid-golf zijn dieptepunt bereikte. Destijds dacht ik nog dat dit kwam doordat voldoende mensen in de bevolking immuniteit voor Covid hadden ontwikkeld, maar we weten nu dat dat niet zo was. Het was eerder seizoensgebonden, met andere woorden, de zomer deed Covid verdwijnen.

Het percentage mensen dat positief testte op antilichamen was begin juli 15 procent. Het bleef enkele weken stabiel en begon toen te dalen, zoals verwacht, omdat het aantal nieuwe besmettingen op dat moment zeer laag was. Het lichaam maakt gewoonlijk niet voor altijd antilichamen aan na een infectie; ze vervagen. Dit betekent natuurlijk niet dat de immuniteit afneemt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: