Keulen: drie personen overleden na Coronavaccinatie – tot nu toe 69 sterfgevallen na vaccinatie in Duitsland – Frontnieuws

keulen:-drie-personen-overleden-na-coronavaccinatie-–-tot-nu-toe-69-sterfgevallen-na-vaccinatie-in-duitsland-–-frontnieuws

07-02-21 06:19:00, © Tim Reckmann (CC BY 2.0)
Na drie sterfgevallen van patiënten die enkele dagen na een vaccinatie tegen Corona zijn overleden, heeft het Openbaar Ministerie in Keulen een autopsie gelast. Het Paul-Ehrlich-Instituut is er ook bij betrokken.

In Keulen heeft het Openbaar Ministerie opdracht gegeven tot autopsie op drie lijken van mensen die waren overleden na een vaccinatie tegen Corona. Dit wordt gemeld door de “Kölner Stadt-Anzeiger”. Het medium meldt ook dat de Keulse forensische geneeskunde de onderzochte gevallen heeft doorgestuurd naar het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI), meldt Epochtimes.de.

Het PEI is onder meer verantwoordelijk voor het onderzoeken van mogelijke gevallen van bijwerkingen van vaccinaties en voor het ophelderen of er een verband bestaat tussen sterfgevallen en de Coronavaccinatie. Tot dusver werd dit in geen enkel geval geverifieerd.

Openbaar ministerie Keulen wil autopsie gebruiken om behandelingsfouten uit te sluiten

Volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie werd de autopsie bevolen om “de mogelijkheid van een strafbare behandelingsfout uit te sluiten”. Tijdens de lijkschouwing waren vragen gerezen over de vraag of de toediening van het Coronavaccin van invloed kon zijn geweest op het overlijden.

In alle drie de gevallen leden de patiënten aan belangrijke reeds bestaande aandoeningen, aldus prof. Markus Rothschild, directeur van de Keulse afdeling voor forensische geneeskunde. Hij zei dat de onmiddellijke doodsoorzaken een ernstige longontsteking in twee gevallen en een hersenbloeding in één geval waren. In alle gevallen trad de dood enkele dagen na de toediening van de eerste vaccinatie op.

Tot nu toe 69 sterfgevallen na vaccinatie – getroffenen hadden reeds bestaande ziekten

De gevallen vertonen gelijkenissen met verscheidene andere voorvallen in verpleeghuizen in verscheidene steden in Duitsland, waar in totaal meerere tientallen bewoners waren overleden na de eerste vaccinatie maar vóór de toediening van de vervolgvaccinatie die enkele weken later was gepland.

Voorvallen van dit type werden gemeld in Leverkusen, Saarbrücken, Miesbach (Beieren), Uhldingen-Mühlhofen, Dessau en Weyhe.

In bijna alle gevallen deden zij zich voor in tehuizen waar zich eerder een Corona-uitbraak had voorgedaan. Het PEI meldde aan “Focus” dat eind januari 69 sterfgevallen aan de instelling waren gemeld.

De gemiddelde leeftijd van de getroffenen was 84 jaar – de jongste overledene was 56 jaar,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: