PCR: 97% Vals-positieven; zo creëer je CRISIS>.

pcr:-97%-vals-positieven;-zo-creeer-je-crisis>.

07-02-21 07:36:00,

‘Mede vanwege de de wereldwijd aanzwellende kritiek,
op het oneigenlijke gebruik van de PCR-test,
kon de WHO daarom weinig anders doen,
dan haar Guidelines (richtlijnen) op basis hiervan aanpassen.

De bevindingen van ICLS maken
het bestaan van een pandemie
in feite met terugwerkende kracht ongedaan..!! Waren deze nieuwe guidelines,
vanaf het begin gehanteerd,
dan zou van een pandemie
dus nooit sprake geweest zijn.’ X
X Tot 97% vals-positieven door Covid-testmethodiek!
x
OF: Hoe creëer je een crisis?

2021 © Lucas Vermaat | deze versie WantToKnow.nl/be
x

De WHO heeft 2 weken geleden, op 20 januari jl. nieuwe ‘guidelines’ (richtlijnen) bekend gemaakt voor het gebruik van de PCR-test. Na implementatie hiervan, zou het redelijkerwijs in de lijn der verwachtingen liggen, dat het aantal positieve testen, en het aantal aan Covid-19 toegeschreven ziekenhuisopnamen, flink zal kunnen dalen. Gaat dat ook gebeuren? Laten we deze zaak eens analyseren.

De eerste tekenen zijn er:
In de Nederlandse pers wordt melding gemaakt van het laten vieren van teugels(HIER), ondanks het op de loer liggende gevaar van ‘Mutant Ninja’-varianten van het virus. Desondanks worden ‘de teugels’ gevierd. De bewoordingen zeggen mogelijk iets over hoe de bevolking door de politieke leiders wordt gezien. Ook internationaal zijn er soortgelijke ontwikkelingen, zoals in dit artikel op de website ZeroHedge (HIER) van 31 januari 2020 wordt gemeld:

‘Nieuwe bevestigde coronavirusgevallen en ziekenhuisopnames in de VS bleven vrijdag dalen, ondanks alle angstzaaierij over de ‘gemuteerde’ COVID-stammen en de waarschuwing van het CDC voor een golf na de feestdagen.’

In het artikel staat een grafiek die dit onderstreept. Uit een andere grafiek op deze website blijkt dat wereldwijd het aantal nieuwe positieve testen dalende is.
Zou Covid-19, na de inauguratie van Biden op 20 januari 2021, van schrik op de vlucht geslagen zijn? Wat speelt hier nu eigenlijk?

Van FOUT GETESTE persoon naar COVID-patiënt.. Het is augustus 2020 en de VALSHEID, DWALING die we met de PCR-testen begaan, verdwijnt in een grote grijze wolk.. Hoe is het mogelijk..??

Het is augustus 2020 en de uitslagen-manipulatie met de PCR-testen wordt bekend. Waar blijft de journalistieke aandacht.. PCR-positief getest? Dat is zéker geen indicatie voor COVID.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: