Winterstorm over Friese prairie – Interessante Tijden

winterstorm-over-friese-prairie-–-interessante-tijden

07-02-21 06:23:00,

Ingesneeuwde schapen

Voor mijn fotoboek over de natuur van Friezen kon ik het natuurlijk niet maken, om nu warmpjes bij de kachel te gaan zitten. We trokken het Middelzeeland in om de elementen te tonen waarin dieren nu buiten moeten overleven, op de prairie van het uit zee ontstane land.

Jorwerd aan (Middel)Zee

Jorwerd aan Middelzee

Kleumende zwaan

Zo zit hij daar dan

Ik merk helaas dat mijn 18-55 IS-USM F2.8 Canonlens is vervuild. Er zit een Trudy-haartje in, en de binnenkant is heel gevoelig voor vochtindringing. Zijn voorganger, een Sigma-lens had dat niet, zo’n uitschuifmechanisme waar zo eenvoudig water in komt. Dus ik heb weer een nieuwe nodig, want hij geeft geen heldere beelden meer.

En dat Trudy-haartje krijg je er niet meer uit. Dus wie wil doneren voor een nieuwe lens, wees welkom. Dat kan via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv Rypke’s nieuwe F 2.8 18-55-lens.

Share Tweet Share  » Lees verder

%d bloggers liken dit: