Dit is geen vaccin – Frontnieuws

dit-is-geen-vaccin-–-frontnieuws

08-02-21 11:06:00, © U.S. Secretary of Defense
De natie Israël is op dit moment verwikkeld in een historisch en beslissend tijdsgewricht dat de koers van dit volk nu en in de nabije toekomst zal bepalen. Het is een onderneming die niet genoeg kan worden benadrukt.

Zoals nu algemeen bekend is gemaakt, aanvankelijk door voormalig premier Ehud Barak [1] en vervolgens door premier Benjamin Netanyahu zelf [2], is er een deal gesloten. In Israël heeft Pfizer een onderkomen gevonden voor zijn experimentele proefprogramma van expansieve proeven op mensen. Volgens Barak heeft Pfizer ons land gekozen vanwege de tientallen jaren van nauwgezet bijgehouden medische en vaccinatiedossiers, die het bedrijf in staat stellen om bijwerkingen van zijn product te verklaren door te wijzen op eerder bestaande aandoeningen bij de patiënt, schrijft auteur Ilana Rachel Daniel op Israel National News.

In feite heeft Bibi zijn volk, alle zeven miljoen burgers van 12 jaar en ouder [3], zonder onze geïnformeerde toestemming aangemeld om het eerste land in zijn geheel te worden dat proeven op mensen doet met een technologie die al vele tientallen jaren in het laboratorium is geprobeerd en mislukt. Tot dusver verloopt het proefonderzoek werkelijk verbazingwekkend snel; ongeveer twee miljoen mensen zijn reeds geïnjecteerd in het kader van een programma dat dagelijks loopt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, zelfs op Shabbat. [4]

Het Israëlische volk heeft echter niet de informatie gekregen die nodig is om een toereikende risico-batenanalyse te maken van deze buitengewone onderneming. In feite hebben zij slechts weinig informatie gekregen en dat omvat absolute ondoorzichtigheid van gegevens over de zich ontvouwende uitkomsten van bijwerkingen die momenteel plaatsvinden.

Israëlische burgers moeten eerst en vooral de discussie definiëren om hun keuzes nauwkeurig te kunnen afwegen. Wat hun gevraagd wordt in te spuiten is geen vaccin, zoals door de CDC gedefinieerd als “Een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit te produceren tegen een specifieke ziekte”. [5] Het gaat veeleer om een experimentele en nieuwe technologie. Volgens de definitie van de FDA [6] als een bestanddeel dat wordt gebruikt als behandeling om de functie van een lichaam te beïnvloeden, is het in feite een medisch hulpmiddel, een fysiek hulpmiddel dat wordt geleverd in een verpakking van moleculaire afmetingen. Door deze interventie ten onrechte een vaccin te noemen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: