Arts legt uit: vaccins zijn onvoldoende getest, hydroxychloroquine helpt

arts-legt-uit:-vaccins-zijn-onvoldoende-getest,-hydroxychloroquine-helpt

09-02-21 09:46:00,

Homepagina » Mens en Dier » Arts legt uit: vaccins zijn onvoldoende getest, hydroxychloroquine helpt

in Mens en Dier
8 februari 2021 16:00

Arts Simone Gold, oprichtster van America’s Frontline Doctors, hield halverwege vorige maand een toespraak in Washington waarin ze mensen opriep om het coronavaccin niet te nemen. “Je moet je niet laten vaccineren als je geen experimenteel biologisch middel wilt krijgen, dat onterecht een vaccin wordt genoemd. Laat je niet onder druk zetten om je te laten vaccineren,” riep Gold tijdens een bijeenkomst bij het Witte Huis.

De arts promoot het medicijn hydroxychloroquine, dat begin vorig jaar werd overwogen voor de behandeling van corona. Toen verscheen er een klinische studie uit Marseille waaruit bleek dat de behandeling van coronapatiënten met het middel positieve resultaten opleverde.

Tijdens haar toespraak vertelde de arts ook hoe farmaceutische bedrijven verdienen aan ziektes. Ze herinnerde mensen eraan dat het coronavaccin onvoldoende is getest omdat er simpelweg te weinig tijd voor was. Als je het vaccin neemt, doe je mee aan een wereldwijd experiment dat onvoorstelbare gevolgen kan hebben, benadrukte de arts. Ze spreekt dan ook niet van een ‘vaccin’, maar gebruikt liever het woord ‘experiment’.

MUST WATCH: Dr. Simone Gold, “The Covid-19 Vaccine, Explained”.

Please view the video on our website – then share widely. Everyone needs the truth in order to make informed decisions.

Video link:https://t.co/AWdCykdw27 pic.twitter.com/G1qrWZuMjj

— Dr. Simone Gold (@drsimonegold) January 26, 2021

Fantoomziekte

“Gebruik altijd het woord experiment als je erover praat,” zei ze op 3 januari in de kerk van Rodney Howard-Browne in Tampa Bay in de staat Florida voor een enthousiast publiek. Evangelist Howard-Browne noemt Covid-19 al vanaf het begin een ‘fantoomziekte’ die onder andere bedoeld is om kleine bedrijven voorgoed hun deuren te laten sluiten.

Er verscheen ook een Nederlandse studie over hydroxychloroquine. Het antimalariamiddel leidde bij coronapatiënten op de verpleegafdeling ‘tot significant betere resultaten dan tot dusver gedacht’, zo liet het Isala-ziekenhuis in oktober weten.

Verrassend resultaat

De kans op overplaatsing naar de IC ligt 53 procent lager dan bij patiënten die geen behandeling kregen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: