Corona vaccin: Immuunsysteem blijvend beschadigd

corona-vaccin:-immuunsysteem-blijvend-beschadigd

09-02-21 08:50:00,

Inmiddels wil ook de helft van de Amerikanen zich niet meer met het experimentele corona vaccin in laten spuiten. Het zal wel doordringen, dat de gerapporteerde bijwerkingen slechts het topje van de ijsberg zijn.

Verborgen studie?

Corona vaccinatie valt vroeger of later je eigen lichaamscellen aan bij nieuwe infectie volgens immunoloog!

In verband met de zeer omstreden vaccinatie tegen Corona zijn twee medisch-wetenschappelijke “bommetjes” ingeslagen, die tot dusver nauwelijks aandacht hebben gekregen in de media of de vaktijdschriften.

Enerzijds zijn er berichten over een geheim proefondervindelijk onderzoek waaruit bleek dat tegen Corona gevaccineerde fretten binnen enkele dagen aan het virus stierven, terwijl niet-ingeënte fretten herstelden.

Anderzijds de daarmee te vergelijken verklaringen van een Ierse immunoloog en moleculair bioloog over het effect van vaccinaties in het lichaam.

Conclusie: Het immuunsysteem is na de mRNA injectie blijvend beschadigd. Bij de minste geringste infectie begint je lichaam accelererend eigen, gezonde cellen ziek te maken.

Dr. Mercola publiceerde het volgende:

Riesen Skandal aufgedeckt: Covid-19-Impfung zerstört unser Immunsystem nachhaltig

In Nederland loopt uiteraard alles op rolletjes…. Dat wil zeggen, de media hebben het nergens over. Geen journalist die zich afvraagt waarom de mensen die niets mankeert zich genetisch moet laten manipuleren. Waarom houden ze zich allemaal gedeisd? Weten ze meer?

“Nederland is bomvol!”

Dat zal het zijn.

Delen:

Vind ik leuk:Like Laden…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: