Heeft de uitbraak van het SARS-CoV-2 virus een ander doel?

heeft-de-uitbraak-van-het-sars-cov-2-virus-een-ander-doel?

09-02-21 10:57:00,

In Europa wordt begin 2021 volop gevaccineerd tegen corona. Ook in Nederland komt 07-02-2021, de vaccinatiecampagne van de grond. Het vaccin is uitvoerig getest en veilig, claimt minister Hugo de Jonge.  Een Nederlands politicus van het Christen-Democratisch-Appèl (CDA). Hij is sinds 2017 vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sinds de corona-uitbraak, gebombardeerd tot coronaminister. Het kabinet wil snel vaccineren om het “vermeende” coronavirus uit te roeien.

Vraagtekens
Binnen een jaar wordt er al gevaccineerd terwijl bekend is dat een virus altijd muteert. Heeft het wereldwijd vaccineren misschien een ander doel? Is het dat de mens moet samensmelten met de technologie? Moeten we onze gedachten uploaden naar een machine? Half mens/half machine? Geen eigen gedachtengang meer? Weg menselijke karaktereigenschappen? Allemaal eenheidsworst? Een filosofie die we transhumanisme* noemen en een versmelting is van de mens en kunstmatige intelligentie. Kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI) heeft betrekking op systemen of machines die onze eigen intelligentie nabootsen om taken uit te voeren en die zichzelf tijdens dat proces kunnen verbeteren op basis van de vergaarde informatie. AI is een verzamelnaam geworden voor applicaties die complexe taken uitvoeren waarvoor voorheen menselijke input was vereist. Worden de mensen zo slaaf van anderen? Zie http://stralingsleed.nl/blog/misbruiken-de-vier-techreuzen-hun-macht/.

* Het transhumanisme is een filosofische beweging met als doel om de biologische grenzen van de mens te doorbreken met wetenschap en technologie. Voorbeelden hiervan zijn het uitbreiden van de fysieke en cognitieve vermogens, alsook het streven naar onsterfelijkheid.

Veiligheid coronavaccin
De veiligheid van het coronavaccin staat bovenaan, vindt onze overheid. Hier gelden strenge regels voor, net als bij andere vaccins. Bij twijfel over de veiligheid van een vaccin mag het niet worden toegelaten in Nederland. Ook voor de bijwerkingen gelden strenge regels, is te lezen bij de Rijksoverheid.

Coronavaccin tegen welke variant?
Tegen hun eigen beleid in is er binnen een jaar een coronavaccin, terwijl bekend is dat het heel gebruikelijk is dat virussen muteren. En iedere keer als een virus vermenigvuldigd kan er een verandering, een mutatie, optreden in de genetische code. Een virus muteert dus altijd. Heeft een vaccinatie dan wel zin? Ook bij het coronavirus SARS-CoV-2, zien we steeds nieuwe varianten opduiken, zoals de Britse variant (B.1.1.7  of VOC-202012/01), de Zuid-Afrikaanse-(484K), Braziliaanse-, Californië (CAL.20c)  en de Japanse variant.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: