Hydroxychloroquine: “Ik eis een excuus van iedereen, inclusief Joe Biden, die mij een idioot noemde!” – Dr. Stella Immanuel

hydroxychloroquine:-“ik-eis-een-excuus-van-iedereen,-inclusief-joe-biden,-die-mij-een-idioot-noemde!”-–-dr.-stella-immanuel

09-02-21 07:27:00,

Ook de schoolmeester van Volksgezondheid had het over “kwakzalverij” en zal bakzeil moeten halen.

Alle preventieve geneesmiddelen, ook al zijn ze al 80 jaar oud, zitten in het verdomhoekje van Van Dissel c.s. Het is een grof schandaal en onbegrijpelijk dat ze niet rechtens totaal worden uitgekleed en opgeknoopt. Eens zullen ze voor de Grote Rechter staan. Hopelijk kunnen wij deze grootcriminelen massaal voor het Tribunaal krijgen om dat voor te zijn.

Dr. Stella Immanuel, die door de media en de gevestigde medische gemeenschap werd verguisd nadat ze vorig jaar in een virale video bezwoer dat hydroxychloroquine doeltreffend is bij de behandeling van COVID-19, eist nu een verontschuldiging, omdat een groot deel van de medische gemeenschap en de gevestigde media het nu met haar eens zijn.

“Ik eis een verontschuldiging,” schreef Immanuel. “Toen we zeiden dat Hydroxychloroquine werkt werden we belachelijk gemaakt. Nu komen er studies uit die zeggen dat het wel degelijk werkt.”

Immanuel voegde eraan toe:

“Hoe zit het met de honderdduizenden die zijn gestorven en nog steeds sterven?”

BRON

Delen:

Vind ik leuk:Like Laden…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: