Mariken Leurs (RIVM), spindoctor Big Pharma/overheid… – Interessante Tijden

mariken-leurs-(rivm),-spindoctor-big-pharma/overheid…-–-interessante-tijden

09-02-21 08:24:00,

Hoe kunnen wij met belastinggeld de jeugd van een hele generatie bederven =Mariken Leurs en de NCTV

In Nederland valt de taak om het sociale leven van jongeren te verwoesten toe aan het hoofd van de spindoctors van de ‘Corona Gedragsunit’ van het RIVM: Mariken Leurs. Ordinaire vaccinverkopers als Jaap Goudsmit (met eigen webzijde) krijgen we – net als Ab Osterhaus- volgens de zelfde technieken nu in ‘de media’ opgedrongen als ‘enige betrouwbare autoriteit die de enige wetenschap in pacht heeft’. Dus leer vandaag meer over hoe spindoctoring werkt. Als je de technieken begrijpt, ben je er ook minder vatbaar voor

De prof dr/duizenden wetenschappers zeggen dat alleen vaccinatie goed voor je is

‘Angst is een machtig wapen’
Net als in Duitsland werkt ook in Nederland sinds maart 2020 een ‘Corona Gedragsunit’, een spindoctoring-eenheid die de pseudo-pandemie moet verkopen met ‘angst als machtig wapen.’  Je kunt lezen dat dit zowel in Nederland als Duitsland zo is gebruikt in ‘Corona Vals Alarm?’ van twee Duitse medici.

En dus duiken we vandaag in de spindoctoring-technieken, zoals die sinds de aartsvader Edward Bernays al een eeuw gebruikt zijn.

In die psychose dient ‘de massa’ als gewillig proefkonijn van een medisch massa-experiment waarop het Medisch Industrieel Complex (Pfizer, Astra Zeneca enz) jaarlijks publieke miljarden euro’s kan cashen (SDG Doel 3: miljardensubsidies voor Big Pharma ‘better health’).

Have you no shame, Mariken, alleen voor dat stomme rotgeld?

De naam van Leurs kwam tot ons, toen afgelopen maand een vertrouwelijk document van die gedragsunit naar buiten kwam aan de ‘Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding (NCTV), ook een terreurzaai-eenheid die angst bij bevolking moet kweken voor onzichtbare vijanden: Pieter Jaap Aalbersberg.

Aalbersberg is dus zeg maar de vakbroeder van Mariken Leurs.  Beide pogen met gebruik van media critici van overheidsbeleid als ‘gekke henk’ weg te zetten of erger.

‘dat het om een eenling gaat, communiceren als de zeldzame figuren’….

‘Wie niet met de lemmingen meeloopt is lafbek’
Niet alleen zou ‘angst een machtig wapen’ zijn, ze maken ook gebruik van de ‘eenzame eenling’-methodiek om jongeren die niet in de pas van deze leugenachtige corrupte overheid als melaats voor de groep neer te zetten.

Leurs adviseerde op basis van gedragswetenschappelijke literatuur,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: