Arts met biowapenexpertise noemt Covid-19 injecties “bewapende medicijnen” – Frontnieuws

arts-met-biowapenexpertise-noemt-covid-19-injecties-“bewapende-medicijnen”-–-frontnieuws

10-02-21 10:16:00, Niet-covalente waterstofbruggen tussen basenparen van de DNA-dubbel-Helix gevisualiseerd met een elektronenmicroscoop © quapan (CC BY 2.0)
Terwijl sommige artsen mensen aanmoedigen om in de rij te gaan staan voor hun Covid-19 “vaccin”, spreken anderen zich moedig uit over waarom het misschien niet zo’n goed idee is om zich te haasten om een ongeteste injectie te krijgen.

Dr. Lee Merritt, een voormalig voorzitster van de Vereniging van Amerikaanse Artsen en Chirurgen, heeft toegegeven dat zij gelooft dat de huidige Coronavirus “vaccins” in feite zeer gevaarlijke biowapens kunnen zijn die worden ingezet tegen de bevolking.

Dr. Merritt weet veel over biowapens, omdat zij deze heeft bestudeerd toen zij bijna tien jaar lang orthopedisch chirurg was bij de Amerikaanse marine. Zij heeft ook verschillende peer-reviewed artikelen gepubliceerd en zat in het bestuur van de Arizona Medical Association.

In een interview met The New America zegt Dr. Merritt dat zij gelooft dat we leven in een tijd van “vijfde-generatie oorlogsvoering” waar heimelijke biologische middelen, propaganda en economische oorlogsvoering worden gebruikt in plaats van wapens op het slagveld om het tij van de macht tussen naties te keren.

Zij zegt dat vaccins het doeltreffendst zijn wanneer zij worden gebruikt tegen dodelijke, onbehandelbare virussen zoals polio en pokken. Wetenschappers hebben echter al een aantal veelbelovende behandelingen voor het Coronavirus gevonden, zoals hydroxychloroquine en intraveneus toegediende vitamine C, zodat men zich kan afvragen waarom een vaccin zo dringend noodzakelijk is.

“Als we nu bij biowarfare zijn als onderdeel van deze multidimensionale oorlogsvoering, als je een behandeling in je achterzak hebt, kunnen ze je niet terroriseren met virussen en dat is belangrijk omdat… [het vaccin] transmissie niet voorkomt, zoals ze zelf toegeven”, verklaart ze.

Natuurlijk censureren de media regelmatig informatie over effectieve manieren om de ziekte te voorkomen en te behandelen, waardoor de massa’s blijven geloven dat een vaccin de enige optie is.

Op social media doen ze ook hun best om degenen het zwijgen op te leggen die informatie delen over natuurlijke manieren om je risico te verminderen, en de grote platforms draaien ook overuren om mensen ervan te weerhouden de potentiële gevaren van deze vaccins te bespreken.

Covid-19 vaccins zijn in niets te vergelijken met traditionele vaccins

Helaas,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: