Online workshop ‘parallelle economie’ – Ad Broere’s Blog

online-workshop-‘parallelle-economie’-–-ad-broere’s-blog

10-02-21 07:49:00,

De ‘great reset’ is de kroon (corona) die de globalisten op hun werk willen zetten. Het World Economic Forum is bijzonder duidelijk over de plannen van ‘Mr. Global’ om de wereldeconomie drastisch te hervormen. ‘Build back better’ is een kreet, die steeds vaker wordt gehoord uit de mond van politiek leiders, waaronder ook Rutte.

In het gesprek tussen Pieter Stuurman en Ad Broere komt dit onderwerp naar voren. Ook wat we moeten verwachten als Mr. Global zijn grote project kan voltooien. Voor wie het gesprek nog niet gevolgd heeft:

Ook Ad Broere pleit voor ‘build back better’, maar dan anders dan op de wijze waarop Mr. Global het voorstaat. De basis is voor hem ‘Small is Beautiful’, herstel van de kleinschaligheid en versterking van het regionale midden- en kleinbedrijf. Daardoor komt er weer plaats voor de menselijke maat. Dit in contrast tot de gedigitaliseerde en ontmenselijkte wereld die Mr. Global voorstaat.

In het gesprek met Pieter Stuurman kondigt Ad Broere een online workshop aan over het onderwerp: Hoe geven wij een parallelle economie vorm? De workshop zal op 3 maart worden gehouden tussen 20:00 en 22:30. Als er vragen zijn die je graag behandeld wilt hebben tijdens de Zoommeeting, mail deze dan na aanmelding naar info@humaneconomy.eu

Vragen die tot vijf dagen voor 3 maart worden ontvangen zullen als eerste worden behandeld tijdens de workshop. Aanmelding is mogelijk via deze link Het aantal deelnemers is maximaal zestig en de deelnamekosten zijn € 15.

Ad Broere, econoom en auteur

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: