SCHOKKEND OVERHEIDSRAPPORT: Vaccineren? Doe het nou niet! – CSTV

schokkend-overheidsrapport:-vaccineren?-doe-het-nou-niet!-–-cstv

10-02-21 10:22:00, Vaccineren? Doe het nou niet!

Vorig jaar hoorden we van de fakenews-media onterecht dat mensen plots doodvielen door corona. Nu is de werkelijkheid dat mensen onmiddellijk doodvallen na het vaccin.

De Britse regering heeft een rapport uitgebracht waarin de negatieve reacties op zowel de Pfizer als Oxford / Astrazeneca worden benadrukt die zich hebben voorgedaan sinds de introductie op 8 december, en het is niet prettig om te lezen.

DailyExpose en Principia Scientifif International hebben de ernstigste bijwerkingen uiteen gezet.

Afgelopen weekend schreven we al een artikel over het rapport:
https://commonsensetv.nl/je-laten-vaccineren-is-russisch-roulette-spelen/

Rapporten overheid VK:
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/958616/COVID-19_mRNA_Pfizer-_BioNTech_Vaccine_Analysis_Print.pdf
https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting

Wanneer je het rapport wat beter bestudeerd, dan komen er zeer schokkende waarheden aan het licht.

Het overheidsrapport heeft gegevens verzameld die tot 24 januari 2021 zijn ingevoerd via het MHRA  Yellow Card Scheme.

Op dat moment waren naar schatting 5,4 miljoen met de eerste doses van het Pfizer / BioNTech-vaccin en 1,5 miljoen doses met het Oxford University / AstraZeneca-vaccin ingespoten. Ongeveer 1/2 miljoen mensen kregen een tweede doses, voornamelijk het Pfizer / BioNTech-vaccin.

Pfizer en Oxford / AstraZeneca-vaccins zeer schadelijk

Zoals voorspeld nam met de toename van het aantal toegediende vaccins het aantal bijwerkingen ook toe met 49.472 gerapporteerde reacties op het Pfizer-vaccin en 21.032 reacties op het Oxford / Astrazeneca-vaccin. Voor beide vaccins komt dit neer op 1 op de 333 mensen met een bijwerking. Dit percentage zou zelfs hoger kunnen zijn, aangezien sommige gevallen mogelijk niet zijn gemeld bij de gele kaart.

5 x blindheid, 31x verminderd gezichtsvermogen en 634 oogaandoeningen

Dankzij het Pfizer-vaccin, dat mRNA-technologie gebruikt om menselijke cellen te instrueren om “een bepaalde taak” uit te voeren, zijn vijf mensen nu blind en hebben nog eens 31 mensen een verminderd gezichtsvermogen. In totaal zijn er tot nu toe 634 oogaandoeningen gemeld. Stel je voor dat je meer dan een jaar aan dezelfde vier muren vastzit en geen familie of vrienden kunt zien. Dan opgewonden raken omdat je naïef denkt dat een experimenteel ‘vaccin’ jou je leven terug zal geven en je ze nog een keer zal laten zien. Maar dan weggaan zonder ooit nog iets te kunnen zien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: