Tsjechische moleculaire biologe: Coronapandemie kunstmatig in leven gehouden door in laboratorium gecreëerde virussen – Frontnieuws

tsjechische-moleculaire-biologe:-coronapandemie-kunstmatig-in-leven-gehouden-door-in-laboratorium-gecreeerde-virussen-–-frontnieuws

10-02-21 10:30:00,

De collega’s op Unser Mitteleuropa attenderen ons in verband met de zeer omstreden Coronavaccinatie dat opnieuw een andere wetenschapper in de natuurwetenschappen vraagtekens bij de Coronapandemie stelt en met huiveringwekkende uitspraken de aandacht trekt.

Nadat de Spaanse bioloog Fernando López-Mirones reeds waarschuwde tegen de Coronavaccins en de Ierse moleculair bioloog prof. dr. Dolores Chahill de fatale gevolgen van een dergelijke vaccinatie bij herinfectie met influenzavirussen aanduidde, verklaart nu de Tsjechische moleculair biologe dr. Soňa Peková dat het Coronavirus van het voorjaar van 2020 allang verdwenen is en dat de pandemie kunstmatig in leven wordt gehouden door in het laboratorium gekweekte virusstammen.

Virussen gedragen zich onnatuurlijk, daarom waarschijnlijk van laboratorium

Zo beweert Peková tegenover CNN Prima News dat het oorspronkelijke SARS Cov-2 virus van afgelopen voorjaar al verdwenen is. Volgens de biologe hebben we sinds het voorjaar vier golven van virusinfecties gezien en in geen van de gevallen ging het om mutatiegolven, maar steeds volledig nieuwe soorten die eigenlijk volledig nieuwe namen zouden moeten krijgen.

Peková legt uit dat de virussen weliswaar op elkaar lijken, maar niet van dezelfde stam afkomstig zijn en gebruikt een voorbeeld van honden om het publiek duidelijk te maken. En deze vergelijking is echt treffend. Het virus is als een hond, maar de individuele honden zijn onderverdeeld in rassen, Deense Doggen, Teckels, enz. Het zou nooit bij iemand opkomen om te zeggen dat de teckel van hetzelfde ras is als de labrador. Virussen die in de media en in de politiek als mutaties worden gepresenteerd, worden volkomen verkeerd beschreven. Want als een teckel nu een zwarte vacht had in plaats van bruin, of dat een teckel enigszins rechtopstaande oren had in plaats van hangende oren, dat zou een mutatie zijn.

Maar als er een reusachtige Deense Dog voor je staat, is het duidelijk dat het niet om een Teckel-mutatie gaat, maar om een heel ander ras. En hetzelfde geldt voor de vermeende mutaties van deze zogenaamde virussen, volgens Peková, omdat ze vergelijkbaar zijn, ze zijn van dezelfde familie van Coronavirussen (het zijn geen katten, het zijn honden), maar ze zijn niet gebaseerd op de voorjaarsstam van het virus die afgelopen voorjaar in Europa is opgedoken. Het is een heel ander ras, het is een andere soort.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: