Zo gaan ze bewijzen dat coronavaccins werken

zo-gaan-ze-bewijzen-dat-coronavaccins-werken

10-02-21 09:14:00,

vaccinatiedoden corona deceptie, virus bestaat niet Hoewel op veel plaatsen mensen onverwacht sterven nadat ze een levensreddend vaccin hebben ontvangen, zal dat nooit het officiële verhaal worden.

Het verhaal in de mainstream media zal zijn dat de vaccinaties fantastisch werken en dat daardoor wij de draad weer op kunnen pikken, totdat…

Er worden op dit moment miljoenen mensen wereldwijd gevaccineerd tegen het afgrijselijke nog nooit bewezen SARS-CoV-2 virus.

Gevaccineerd door middel van een experimentele techniek waarbij je lichaam via opdrachten aan je cellen verandert in een soort fabriek die ziekteverwekkers produceert die vervolgens door jouw lichaam worden herkend en waardoor het antilichamen gaat aanmaken.

Echter, er gebeurt nog veel meer dan alleen dat, zoals wij uitgebreid hebben beschreven in eerdere artikelen zoals deze, waardoor een stortvloed aan auto-immuunziektes zal ontstaan, wat betekent dat zowel binnenkort en ook later veel mensen zullen sterven aan de gevolgen hiervan. Niet alleen dat, een aantal experts is van mening dat de huidige vaccinaties mensen primen (voorbereiden) op een volgende komende pandemie, waarbij ze dan onherroepelijk (dodelijk) slachtoffer zullen worden.

De bijwerkingen die je op dit moment ziet en die resulteren in een fiks aantal sterfgevallen, vallen ook in bovengenoemde categorie.

Maar, het officiële verhaal zal desondanks moeten worden dat de vaccins fantastisch werken.

Timing is alles en zoals gewoonlijk is die van de duistere krachten achter de schermen weer perfect.

Op dit moment hebben we te maken met de normale jaarlijkse griepepidemie op het noordelijk halfrond en dus vallen er in deze tijd veel “coronadoden” te betreuren.

Ook de benoeming van een nieuwe Amerikaanse president past precies in het plaatje, want Joe Biden neemt in tegenstelling tot zijn voorganger Donald Trump, corona wel serieus en zal alles in het werk stellen om zo snel mogelijk heel Amerika te vaccineren.

Op hetzelfde moment dat Joe Biden wordt benoemd komt de Wereldgezondheidsorganisatie met de mededeling dat het aantal testcycli in de PCR test terug gebracht moet worden om zo een meer betrouwbaar resultaat te verkrijgen.

Afgelopen november schreven wij hier het volgende over:

Maar, niet alleen heeft dit vele testen gevolgen voor het aantal besmettingen, het heeft ook gevolgen voor mensen die met de diagnose “overleden aan corona” richting kerkhof gaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: