Zo ver reiken de tentakels van vaccinboer Bill Gates

zo-ver-reiken-de-tentakels-van-vaccinboer-bill-gates

10-02-21 09:23:00,

Advocaat Robert F. Kennedy jr., de zoon van Robert F. Kennedy en neef van voormalig president John F. Kennedy, heeft een indrukwekkend stuk geschreven over de manier waarop Bill Gates probeert de wereldwijde voedselproductie te monopoliseren en domineren.

Gates heeft het vaak over ‘duurzaamheid’, ‘biodiversiteit’ en ‘klimaat’ om zijn dystopische plannen voor de mensheid te maskeren. Het enige waar de miljardair op uit is, is geld en macht, stelt Kennedy. De Microsoft-oprichter is al geruime tijd bezig om de controle te krijgen over de landbouw en voedselproductie.

Kennedy schrijft in zijn essay dat Gates de lockdowns mede orkestreerde die alleen al in de VS hebben geleid tot 100.000 faillissementen, die een miljard mensen in armoede hebben gestort en die iedere maand 10.000 Afrikaanse kinderen doden, terwijl hij zelf 20 miljard dollar mocht bijschrijven.

Tentakels

Daarnaast kocht hij stilletjes enorme hoeveelheden landbouwgrond op. Met bijna 100.000 hectare op zijn naam is hij de grootste eigenaar van landbouwgrond in de VS. Gates investeerde veel geld in genetisch gemodificeerde gewassen, zaadpatenten, kunstmatig voedsel, kunstmatige intelligentie en heeft een belang in voedselreuzen als Coca-Cola, Unilever, Philip Morris, Kellogg’s, Procter & Gamble en Amazon, en in multinationals zoals Monsanto en Bayer die pesticiden en kunstmest produceren. In de 18 Afrikaanse landen waar Gates transgene gewassen introduceerde, nam extreme honger toe met 30 procent.

Hij had in feite vrij spel, net als bij zijn vaccinatieprogramma’s, stelt Kennedy. Hij voegt toe dat Gates zijn pijlen niet alleen op de voedselproductie heeft gericht. Zijn tentakels reiken ook tot diep in de gezondheidszorg, het gevangeniswezen, online onderwijs, surveillance en kunstmatige intelligentie.

Dood en verderf

Gates heeft geleerd om te profiteren van wereldwijde crises, of het nu gaat om pandemieën, klimaat, hongersnood of massa-extinctie. Door samen te werken met bedrijven als Monsanto en genetisch aangepaste gewassen te promoten, voert hij een chemische oorlog tegen de menselijke gezondheid, aldus Kennedy.

Hij gaat in zijn diepgravende exposé ook in op de Grote Reset, die de elite wil gebruiken ‘om een wereldregering te installeren’. Het artikel van Kennedy maakt duidelijk hoe ver de macht van Gates reikt en hoe elk programma dat hij financiert gericht is op het zaaien van dood en verderf.

[Summit News via Children’s Health Defense]

4.8
70
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je dit artikel belangrijk?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: