5G is een wapen. Wapens zijn gemaakt om te doden. Het is oorlog.

5g-is-een-wapen-wapens-zijn-gemaakt-om-te-doden-het-is-oorlog.

11-02-21 01:44:00,

In alle gemeenten in Nederland worden de 5G netwerken aangelegd en geïnstalleerd.

Het is evident, dat de staat de bevolking de oorlog heeft verklaard en het is een ongelijke strijd, zolang de bevolking haar eigen moordenaars blijft financieren. Het is een simpele optelsom, waarschijnlijk té simpel.

De gemeenten hebben van de Rijksoverheid opdracht gekregen dit binnen een bepaalde tijd te implementeren. Er staan sancties op, geldstromen zullen worden afgeknepen op het moment dat niet aan de termijn wordt voldaan.

Bewoners maken zich zorgen en kloppen bij de burgemeesters aan.

vervolgens worden adviseurs van de Rijksoverheid ingevlogen om uitleg te geven. Uiteraard kan het geen kwaad, onderzoek is verder ook niet nodig. De bewoners worden afgescheept en alle lantaarnpalen worden met 5G uitgerust.

Het 5G wapen is door de militairen kortstondig gebruikt, maar al snel op de schroothoop gegooid, er zaten te veel “fatale bijwerkingen” aan het wapen. het wapen was namelijk niet alleen dodelijk voor de vijand, maar ook voor eigen manschappen. Hun nageslacht kan het niet navertellen, want de manschappen waren niet meer in staat nageslacht te verwekken.

Misschien moeten de lezers hier maar eens induiken en ervaringen uitwisselen.

Zolang de Bataafsche Republiek nog niet is hersteld, moeten we hier wellicht gebruik van maken. Op het moment dat de Bataafsche Republiek is hersteld wordt ALLE geïnstalleerde hardware voor 4G en 5G afgekoppeld en gesloopt. De bevolking heeft het namelijk niet nodig, het is bedoeld om de overheid leuke dingen te doen zoals zelfrijdende ambulances met robot-hulpverleners naar een calamiteit te dirigeren. Dit wegens “besmettingsgevaar” en het “aanvallen van hulpverleners”. U ziet waar het naartoe gaat, ook met uw oogjes toe?

Het verband wat tussen 5G en “corona” wordt gelegd is niet zo verwonderlijk als we weten wat het effect van hoogfrequente pulserende straling op het menselijk lichaam is. We bestaan voor 90% uit water en als de balans weg is, worden we ziek. En we weten: alle ziekten beginnen met “griepachtige klachten”.

Download hieronder wat verdere informatie:

emr-card-5gDownload

Delen:

Vind ik leuk:Like Laden…  » Lees verder

%d bloggers liken dit: