5Gates: dit huiveringwekkende tijdsgewricht in beeld!

5gates:-dit-huiveringwekkende-tijdsgewricht-in-beeld!

11-02-21 10:52:00,

Begin december 2020 werd het nieuwe boek van Benjamin Adamah, ‘5GATES’ gepubliceerd. Een boek met een wat langere houdbaarheidsdatum, binnen de huidige ‘plandemic-madness’..  Waanzin dus. Het boek richt zich namelijk vooral op de constructies erachter en volgt de ontwikkelingen daarvan van ca 1910 tot heden. Daarnaast belicht het diverse blinde vlekken, die in de storm van de dagelijkse discussies en protesten ten onrechte niet mee worden genomen. Kennelijk is iedereen zó geobsedeerd door de angst rondom deze ‘pandemie’, dat een weloverwogen, logische analyse niet meer tot de mogelijkheden behoort..!

De cover van het boek toont deze papegaai hier links, die zijn hersens inlevert. Het vat naar de mening van de auteur, ’t beste deze tijdgeest samen, waar we ineens als een vlieg in de stroop zijn beland.

Deze tijdgeest die als opdracht van hogerhand dit commando dient in te leveren: “Lever je hersens in en papegaai ons na!”

Wie uit de stroop probeert te klimmen loopt het risico daarbij zijn eigen vleugels af te scheuren. En zou je al ontsnappen, dan kun je nu alleen nog vluchten naar een aantal Afrikaanse staten, waar de bevolking al zo vaak door de farmacie is misbruikt dat men er niet meer in de kletsverhalen trapt.

De onzichtbare macht van deze 3 ‘gezondheidsautoriteiten’, maar vooral hun ONZICHTBARE AGENDA(‘s) nopen niet alleen tot voorzichtigheid, maar zouden wereldwijd voor een massaal ‘ontwaken’ aanleiding moeten geven..!

De rest van de wereld blijkt een open detentiekamp geworden, gerund door psychopaten, mediamanipulators en een zekere massa doodgewicht aan mensen die – ondanks een IFR-cijfer dat nergens over gaat – in een chronische paniekaanval verkeren, Of omdat ze sociaal-economisch niet anders meer kunnen, om niet failliet op straat te belanden. Geestelijke gezondheid is wereldwijd tegen beter weten in afgeschaft. De jongeren zijn als eerst zichtbaar de dupe. Wist je dat de Zwitserse regering de zelfmoordcijfers van 2020 pas in 2022 vrij durft te geven…?

Wat doen we, als het politiciprobleem frontaal botst op onze menselijke ziel en realiteit…? Zijn WIJ dan gek, of laten we ons gezond verstand zijn werk doen en stappen we over de angst heen..? Om de logische conclusie te trekken, die uit een analyser van deze PLANDEMIE voortvloeit..! Hoe kunnen de Rockefeller Foundation, een Ethiopische oorlogsmisdadiger en Bill Gates via de WHO,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: