Agenda 2021 / 2030 wordt iedere dag meer zichtbaar – De Lange Mars Plus

agenda-2021-/-2030-wordt-iedere-dag-meer-zichtbaar-–-de-lange-mars-plus

11-02-21 10:44:00, Foto 123rf

Voor de bewuste mensen, die willen weten waar de mensheid staat ten opzichte van de uitvoering van VN agenda 2021 (Agenda 2030), laten we Rosa Koire aan het woord. Zij beschrijft wat het plan is van de 197 landen die deze agenda hebben ondertekend, waaronder Nederland. Zoals bekend is het doel totale controle over de mensheid. Bij dat plaatje hoort verpaupering en daar zitten we nu middenin dankzij het regime Rutte.

Duurzaamheidsagenda

Koire heeft onderzoek gedaan naar Verenigde Naties Agenda 2021/2030. Zij werkt voor het Post Sustainable Institute dat lokale besturen en hoger voor het gerecht sleept. Regionalisering zien zij namelijk als het opstapje naar globalisering, terwijl globalisering de standaardisering van alle systemen betreft.

Zij legt uit waar deze agenda, dit plan om draait. Het is het plan, zegt ze,  om het in kaart brengen en beheersen van al het land, al het water, alle mineralen, alle planten, alle dieren, alle gebouwen, alle productiemiddelen, al het voedsel, alle energie, alle informatie en alle mensen waar ook ter wereld.

In 1992 hebben 197 landen die plan in Rio de Janeiro geaccepteerd. Het is een plan van de Verenigde Naties, het is de agenda voor de een en twintigste eeuw. Iedereen denkt dat het de duurzaamheidsagenda is, maar niets is minder waar.

Platteland naar de stad

Het doel van de agenda is om de bevolking te verplaatsen van het platteland naar de steden. Volgens Koira leeft in de VS al 75 procent van de bevolking in de grote steden. Nu gaat het erom iedereen in de grote steden te krijgen. Dat zal volgens haar op de volgende manier verlopen.

Agenda 21 geldt niet alleen wereldwijd, maar ook regionaal en zelfs tot op het niveau van wijken en buurten. De regionalisering kan echter niet zonder de controle over het land. Ze zegt dat onze representatieve regeringen dat land ons zal afnemen als volgt.

Het is volgens haar allemaal veel subtieler dan de Nazi’s het deden. Op het platteland zullen de wegen vervallen, doordat deze niet meer onderhouden gaan worden. Je gezin zal voortdurend in de gaten gehouden worden, de overheid beperkt je energieverbruik,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: