Duitsland traint honden om mensen met Covid te herkennen – Xandernieuws

duitsland-traint-honden-om-mensen-met-covid-te-herkennen-–-xandernieuws

11-02-21 07:51:00,

Ruiken deze honden echt specifiek Covid-19, of een algemene virusinfectie?(Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Overheden maken steeds vaker gebruik van Stasi tactieken om bevolking te onderdrukken – Worden honden misbruikt om een valse angstpandemie overeind te houden?

—————————————————————————————————————————————–

Een Duitse dierkliniek heeft honden getraind die mensen met Covid-19 zouden kunnen herkennen. De betrouwbaarheid van de ‘diagnose’ zou maar liefst 94% zijn. Een Duitse deelstaatpremier toonde zich erg enthousiast, en stelt zich al voor dat deze honden straks worden ingezet op vliegvelden, in restaurants, en aan de grenzen.

NTD Deutsch berichtte in januari over de speciaal getrainde honden. Na slechts een week bleken de dieren met een waarschijnlijkheid van 94% corona in mensen te kunnen ruiken, zo bleek uit een onderzoek van de Universiteit van Hannover.

Professor dr. Holger Volk, directeur van een Kleintierklinik van de Stiftung Tierärztliche Hochschule Hannover, verklaarde dat ‘honden werkelijk (het verschil) ruiken tussen mensen met infecties en zonder infecties, tussen symptomatische of asymptomatische Covid patiënten.’

Premier enthousiast: honden straks ingezet op vliegvelden, in restaurants, aan de grens

Van speurhonden is bekend dat ze niet alleen explosieven en drugs, maar ook kanker en diabetici kunnen opsporen. Volgens dr. Esther Schalke, dierenarts en hoofd van het onderzoek, geeft ‘het virus een geur af. Als het virus cellen aantast, verandert de stofwisseling. Hierdoor scheiden de cellen andere stoffen af dan de gezonde cellen… Dit is wat de hond kan ruiken, en aangeeft.’

Stephan Weil, de premier van Niedersachsen, was onder de indruk, en zei dat de virusspeurhonden straks op vliegvelden, in restaurants, en aan de grenzen zouden kunnen worden ingezet.

Worden honden misbruikt om de angstpandemie overeind te houden?

De vooralsnog niet gestelde vraag is of deze honden daadwerkelijk specifiek Covid-19 kunnen ruiken, of al bij een algemene virusinfectie aanslaan. Die 94% betrouwbaarheid lijkt dan ook behoorlijk voorbarig; honden zouden zo op sneaky wijze kunnen worden misbruikt om een zo hoog mogelijk aantal ‘besmettingen’ te kunnen blijven melden, en zo deze valse angstpandemie overeind te houden.

Stasi methodes

‘Het lijkt erop dat Merkel met steeds meer methodes op de proppen komt om met behulp van de Stasi tactieken van Oost Duitsland, waar ze opgroeide,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: