Ketamine: de nieuwe antidepressiva geadviseerd door zorginstituut

ketamine:-de-nieuwe-antidepressiva-geadviseerd-door-zorginstituut

11-02-21 10:32:00, Partydrug Ketamine: de nieuwe ‘antidepressiva’

RTL Nieuws meldt dat ze beginnen met het adviseren van de partydrug Ketamine! Ongelofelijk maar waar. Het gaar hier specifiek om een neusspray die gevuld is met ‘Esketamine’, een variant die chemisch vrijwel identiek is aan Ketamine.

Mocht je nog niet weten wat Ketamine is, hier kort een omschrijving:

Ketamine (K, keta, ket, Special K of vitamine K) wordt gebruikt als middel tegen pijn en als narcosemiddel bij operaties, zowel bij mens als dier. Daarnaast is het een psychedelisch tripmiddel.

Men hoopt dat Ketamine mensen uit de depressie gaat helpen.

Medicijn afkomstig van duivels bedrijf Johnson & Johnson

Alsof het gebruik van Ketamine ‘an sich’ al niet schadelijk genoeg is, doet de fabrikant van dit narcosemiddel alle alarmbellen afgaan. Niemand minder dan farmaceutisch bedrijf Johnson & Johnson brengt dit middel op de markt. Goedgekeurd door de FDA en EMA. Goedgekeurd dus veilig zou je denken. Tot je meer weet over de geschiedenis van dit bedrijf en ‘goedgekeurde medicijnen’.

Johnson and Johnson is het bedrijf dat een boete kreeg opgelegd van 417 miljoen dollar wegens het BEWEZEN kankerverwekkende babypoeder wat ze verkochten (2).

De jury oordeelde dat het bedrijf zich schuldig maakte aan fraude, nalatigheid en samenzwering. Duizenden claims zijn er gemaakt door slachtoffers van dit duivelse bedrijf.

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft Johnson & Johnson voor ruim een half miljard dollar aan boetes opgelegd gekregen wegens het op de markt brengen van zware, en zeer verslavende pijnstillers (3).

En de aanklager zei hierbij dat het bedrijf “een cynische en bedrieglijke hersenspoelcampagne” voert om opiaten aan te prijzen als een “magisch medicijn”. De rechter was het met de aanklager eens dat Johnson & Johnson bijdraagt aan de pillenverslaving in de VS.

Alle bronnen verwijzen naar artikelen op Nu.nl zodat er op geen enkele manier gesproken kan worden over ‘nep nieuws’ door zogenoemde ‘onafhankelijke’ fact-checkers.

En nu moeten we dit bedrijf vertrouwen met de partydrug Ketamine in een neusspray?

Weinig onderzoek naar de (lange termijn) effecten

Robert Schoevers, hoofd psychiatrie bij het UMCG doet onderzoek naar esketamine. Hij geeft heel duidelijk aan dat er nog maar weinig onderzoek is gedaan naar de lange termijn effecten van dit middel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: