Tucker Carlson over uitrol Covid-vaccin: “Massa’s steunbetuigingen van beroemdheden, niet veel wetenschap” – Frontnieuws

tucker-carlson-over-uitrol-covid-vaccin:-“massa’s-steunbetuigingen-van-beroemdheden,-niet-veel-wetenschap”-–-frontnieuws

11-02-21 10:57:00, Fox News commentator Tucker Carlson vertelt kijkers dat in een democratie, elke burger het recht heeft om de antwoorden te weten op vragen over de veiligheid en werkzaamheid van de nieuwe Covid-vaccins.

Tucker Carlson heeft een aantal vragen over Covid-vaccins. Bovenaan zijn lijst staat: “Waarom worden Amerikanen ontmoedigd om simpele, duidelijke vragen te stellen over vaccins?”

In de ‘Tucker Carlson Tonight’ uitzending van dinsdag suggereerde de Fox News-commentator dat er “niets QAnon is aan dergelijke vragen”.

Hij vervolgde:

“Het zijn geen samenzweringstheorieën, het zijn de meest fundamentele vragen. In een democratie heeft iedere burger het recht om het antwoord te weten, maar in plaats daarvan kregen we mist en propaganda”.

“De media presentatie van het vaccin kwam over als een Diet Pepsi reclame tijdens de Super Bowl. Massa’s steunbetuigingen van beroemdheden, niet veel wetenschap”.

Tucker Carlson says “they” are lying about the safety of the COVID vaccine and you know for certain that they’re lying bc they said you shouldn’t criticize it pic.twitter.com/YA1dgDQT9N

— Andrew Lawrence (@ndrew_lawrence) February 10, 2021

Carlson ging ook in op de censuur van informatie over vaccins en vroeg zich af waarom Melinda Gates, de vrouw van miljardair Bill Gates, en andere “poortwachters” in Silicon Valley er zo op uit zijn om alle vragen over de Covid-vaccins het zwijgen op te leggen.

Very smart man Tucker Carlson has concluded Melinda Gates is controlling what you’re allowed to say about the COVID vaccine. pic.twitter.com/ekJb2wqd5x

— nikki mccann ramírez (@NikkiMcR) February 10, 2021

De Britse krant The Independent, die over de Fox News uitzending schrijft, wijsr erop dat Carlson niet antivaccinatie is en in feite van plan is om zelf het vaccin te nemen.

En juist deze week kondigde Facebook een bijgewerkt beleid aan waarvan de social mediagigant zegt dat het bedoeld is om “verkeerde informatie over vaccins” op zijn platforms te bestrijden.

Facebook verbiedt alle informatie dat vaccins gevaarlijk kunnen zijn

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: